Kuvaus

Barbie*Pähkinänsärkijä Baletissa*Video/VHS

 
+Myynnissä hyväkuntoinen, testattu/tarkastettu 18.6.2022 toimii hyvin ja kotelossa on pientä kulumaa ja sisältää alkuperäiset kansipaperit, jossa on lievää kulumaa
+Kesto: 1 h 16 min
 
+Valmistusvuosi: 2001 alkuperäinen
+Animaatio

+Väri

+Puhuttu suomeksi

+Barbie in the Nutcracker


+Animaatioelokuvaa varten tanssin ovat esittäneet:

*New York City baletin tanssijat
*Musiikki: Pjotr Tsaikovski
*Musiikin esittää Lontoon sinfoniaorkesteri

"Barbie ihastuttaa upeassa tietokoneanimaatiossa, joka on moderni versi E.T.A. Hoffmannin klassisesta baletista. Tarina alkaa, kun Barbie, joka esittää Claraa, saa rakkaimmalta tädiltään lahjaksi kauniin puisen pähkinänsärkijän. Yöllä Claran nukkuessa pähkinänsärkijä herää eloon karkoittaakseen ilkeän hiirikuninkaan, joka on tunkeutunut Claran huoneeseen. Clara herää auttamaan pähkinänsärkijää, mutta hiirikuningas kutistaa Claran ilkeän loitsun avulla. Clara ja pähkinänsärkijä lähtevät huimaan seikkailuun etsimään makeisprinsessaa, ainoaa joka kykenee murtamaan hiirikuninkaan ilkeän lumouksen."

"Upeat tanssikohtaukset on luonut kiitetty koreografi Peter Martins, ja ihanasta musiikista vastaa Tsaikovski. Koska liikkeet pohjautuvat New York City Baletin tanssijoiden taiteeseen, animaatioelokuvan tanssikohtaukset ovat ennennäkemättömän kauniita. Elokuvassa Barbie, Pähkinänsärkijä Baletissa Barbie todistaa, että sellaiselle, jokaon lempeä, viisas ja rohkea, kaikki on mahdollinen..."

 
**Huutajalle pk:t 4,50€ (samoilla postikuluilla 1 x video/VHS)
 
 
 


 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 18 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,90 € Sulkeutuu 33 vrk 18 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.