Kuvaus

Valitse joko dvd (15 eur) tai blu-ray tupla, joka sisältää 2 versiota elokuvasta (30 eur, laita kohteeseen vastaava hintaehdotus, jos haluat blu-rayn). Myös muut Jan Sverakin leffat ovat saatavilla! Kysy, jos olet kiinnostunut.

Jam Sverakin uusi elokuva on aina tapaus Tsekeissä. Elokuvien ympärille luodaan kokonainen tuoteperhe kirjoineen ja soundtrack-albumeineen. Tämänkin elokuvan käsikirjoittaja on Janin isä Zdenek Sverak, jonka kanssa he voittivat Oscarin Kolja-elokuvallaan.

Story of a small boy is forced to move out of Prague during World War 2 to a small village of Slavonice where he meets the rest of his family. He needs to make new friends and get used to a new life which is immensely different from what this city boy was used to.

Tsekkijulkaisu sisältää teksitykset englanniksi ja tsekiksi. Ei suomitekstejä. DVD/Blu-ray ovat uusia. Postitus Prahasta kuplakuoressa 4 euroa, maksu suomalaiselle pankkitilille - postikulut Eurooppaan ovat samat ja Euroopan ulkopuolelle vain vähän korkeammat. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 80 vrk 19 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 80 vrk 19 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.