Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Barokki sarjan juomalasit kolme kappaletta ja saman sarjan sokerikko ja kermakko, sarjan on valmistanut Riihimäen lasi. Barokki sarjan on suunnitellut Erkkitapio Siiroinen ja sarja on ilmeisesti ollut tuotannossa arviolta 60-70 luvulla.

Juomalasit ovat vanhoja ja niissä on normaalia käytönjälkeä ja kulumaa, mutta ne ovat ehjät. Juomalasien korkeus on n. 9cm ja halkaisija n. 7cm, juomalasit ovat kirkasta lasia. Yhdessä juomalasissa vaikuttaisi olevan pieni valmistusvirhe, sillä se on sävyltään hieman kellertävä muihin laseihin verrattuna.

Barokki sarjan sokerikko on hyvin paljon ulkonäöltään samantapainen kuin saman sarjan korkea jälkiruokamalja, joten en ole ihan varma kumpi on kyseessä. Sokerikon/jälkiruokamaljan korkeus on n. 9,5cm ja halkaisija n. 10cm. Sokerikko/jälkiruokamalja on kirkasta lasia, se on vanha ja siinä on normaalia käytönjälkeä ja kulumaa. Mainittavana seikkana sokerikon/jälkiruokamaljan sisäpuolella on muutama pieni naarmu.

Kermakko on kirkasta lasia, se on ehjä ja siinä on normaalia käytönjälkeä ja kulumaa. Kermakon korkeus on n. 12cm ja halkaisija on n. 6,5cm.

Hakusanat: Riihimäen lasi, Barokki, Erkkitapio Siiroinen, kotimainen, Suomi, Finland, kirkas, lasi, lasinen, juomalasi, juomalasit, sokerikko, jälkiruokamalja, jälkiruokakulho, jälkiruoka-astia, jälkiruokakippo, annoskulho, design


Teen yhteistyötä nimimerkki Kissanviikset kanssa, joten häneltä ostettujen tuotteiden lähetyskuluja on mahdollista yhdistää omieni kanssa. Käythän katsomassa myös hänen ilmoitukset.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.4.2024 10:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.