Kuvaus

Myyn kaksi barokkituolia tarpeettomana. Jykevää ja ryhdikästä tammituolia on 2 kappaletta. Yksi huuto on yksi tuoli, mutta jos tahdot upean parin, niin tee kaksi huutoa.

Tarinan mukaan tuolit on valmistettu 1800-1900 vaihteessa, jolloin ne on valmistettu saman mallin mukaan kuin alkuperäinen tuoli 1700-luvun lopulta (joka ei ole myynnissä). Tuolin väri on tumma tammi. Tuolissa on kulumaa ja elämän jälkiä. Tuolin istuimen ja selkänojien kangas on mustan ruskea raidallinen, alkuperäinen juuttikangas, joka on hieman hiuennut istuimesta. Kuvassa istuimen päällä on keinonahkainen irtopäällinen, joka ei kuulu kauppaan. Juuttiverhoilu on istuimen lisäksi tuolin selässä takana ja etuosassa. Vankat ja vahvat puurakenteet ovat ehjät ja tukevat. Toisen tuolin alta puuttuu 2x2cm puulista.

Tuolin selusta on korkea ja kapea, tuolin yläosan ja selän alaosan mahtavat puuveistokset – koristelut ovat kukkia, kaaria ja koukeroita. Tuolin korkeus on 121cm, selän leveys 39,5cm ja istuimen max leveys 49€.

 

Avainsanoja: klassinen, uniikki, myöhäisbarokki, yhdistä moderniin sisustukseen ja saat jännittäviä kokonaisuuksia aikaiseksi, tumma puu, alkuperäinen, kartanotyylinen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 18 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.