Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina, ei noutomahdollisuutta. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

Raffaela Delmonte : Basilikan tuoksu - Ruokamuistoja Italiasta

Basilikan tuoksu on ainutlaatuinen johdatus Italian kulttuuriin ruoan ja keittotaidon kautta. Kirjan sisältämät ruokaohjeet, olivatpa ne peräisin isoäitien reseptivihkoista tai maineikkailta keittiömestareilta, ovat helppoja, nopeita ja edullisia toteuttaa.

Lukijalle avautuu ainutlaatuinen näköala paitsi italialaiseen keittiöön, myös Italian pikkukaupunkeihin ja maaseudulle, vuoristoon ja meren rannoille. Paikalliset herkut, tavat, tarinat ja maisemat siivilöityvät eloisina ja värikkäinä kirjoittajan lapsuusmuistojen kautta.

Raffaella Delmonte on syntyjään milanolainen mutta asuu nykyään perheineen Uudessa-Seelannissa. Hän edistää myös uudessa kotimaassaan italialaista ruokakulttuuria ja toimii aktiivisesti Slow Food –liikkeessä. Tämä ainutlaatuinen keittokirja ja muistelmateos on syntynyt rakkaudesta Italiaan, sen makuihin ja muistoihin, ja halusta jakaa ne uusien ystävien ja lukijoiden kanssa.

”Toivon, että suomalaiselle lukijalle välittyvät paitsi reseptien tarjoamat maut ja tuoksut, myös kuvailemieni paikkojen moninaiset värit, ja että eri henkilöiden kasvot piirtyvät yhtä elämää sykkivinä kuin olen ne itse kokenut. Toivotan kaikille antoisaa matkaa ”minun Italiassani”!” – Raffaella Delmonte

Alkuteos The Fragrance of Basil sai Ranskassa vuonna 2002 Gourmand World Cookbook -palkinnon parhaana ruoka-aiheisena englanninkielisenä kirjana.


Painovuosi: 2005
Painos: 1.
Sivumäärä: 221
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Basam Books


Varastopaikka: 580

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 18:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.