Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

B-Damanin tarinan maailmassa vanha länsi ja mystinen itä törmäävät. Yamato, erikoinen poika, saa B-DaMagen valittuna vastaanottaa Cobalt Bladen, erittäin voimakkaan B-Damanin. Yhdessä ystäviensä Grayn, Bullin, Terry McScottyn ja Armadan kanssa Yamato käyttää Cobalt Bladea Suurturnauksessa tullakseen B-maailman parhaimmaksi B-Daman-pelaajaksi.

Lohikäärmeveljekset

Etsiessään vielä kovempia vastustajia B-Peliin Yamato houkuttelee Grayn viemään kolmikon Kolmiovuorelle, jonka huipulla on salakavala jäinen
kenttä. Siellä hengailevat huippu-B-Pelurit Wen ja Li. Yamaton, Grayn ja Bullin matkasta huipulle muodostuu piinaavan jännittävä?

Hurricane Gray

Kesken väittelyn Wenin ja Liin kanssa, Yamato kuulee järkyttävän salaisuuden ystävästään Graystä. Uutinen murskaa Yamaton ja hän vannoo voittavansa Grayn, jos he kaksi ikinä pelaavat uudestaan.

Yamaton ja Terryn mahtava seikkailu

Yamato päättää etsiä kaikkien aikojen suurimman B-Mestarin, Armadan. Hän toivoo, että Armada valmentaisi hänestä todellisen B-Mestarin. Niinpähän matkustaa kaukaiseen Saitoon-nimiseen maahan, jossa hän tapaa Ylämaan B-pelurin, Terryn. Terry on kova kilpailija, joka myös etsii Armadaa. Onnistuvatko he löytämään suuren B-Mestarin?

 

Kuvasuhde: 4:3
Ääni: Suomi, Ruotsi (Dolby Digital Stereo)
Tekstitys: ------------
Kesto: n. 1 h 04 min
Ikäraja: K-3


 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 14:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.