Kuvaus

Tästä ei seuraa mitään pikkukahakkaa. Battlefield 2? Complete Collection on täydellinen paketti täynnä korkeategnolokisia taisteluita nykypäivän taistelukentillä.

Lataa ja varmista, sotilas! Suuntaa tämän vuosituhannen taistelukentille Battlefield 2 Complete Collectionissa, joka sisältää alkuperäisen Battlefield 2:n lisäksi Battlefield 2: Special Forces -lisälevyn sekä Euro Force ja Armored Fury -booster packit! Vapauta kattavan ase- ja ajoneuvoarsenaalin voima massiivisissa nettipelitaisteluissa, joissa voit kokea jo legendaksi muodostuneen nettitaistelun intensiteetin. Valitse oma puolesi ja ota vihollisesta mittaa laser-ohjatuilla pommeilla, lankaohjatuilla ohjuksilla, tarkkuuskivääreillä ja monilla muilla moderneilla aseilla. Taktiset hävittäjät, modernit tankkimallit ja nelivetoiset taistelujeepit ovat osa mittavaa, pelaajan käytössä olevaa ajoneuvoarsenaalia.

Ominaisuudet:

 

 • Laajaa moninpeliä
  Suuntaa nettiin ja koe palkintoja niittäneen Battlefieldin moninpelitoiminta jopa 64 pelaajan palvelimilla.

   

   

 • Tiimityö kunniaan
  Liity taisteluryhmään tai valitse uusi Commander -pelitila ja ole oman puolesi strateginen sielu, joka johtaa joukkonsa taktisesti valmisteltuun taisteluun.

   

   

 • Uusia ominaisuuksia
  Paranneltu ryhmärakenne sisältää VOIP-komennot ja joukkueesi tilastoseurannan. Ansaitse kunniamerkkejä, nauhoja, aseparannuksia ja muita esineitä samalla, kun kohoat arvoasteikossa sotamiehestä kenraaliksi.

   

   

 • Battlefield 2: Special Forces
  Liity maailman parhaisiin ja tehokkaimpiin taisteluyksiköihin, kuten SEAL, SAS ja Insurgent. Käytä apunasi taistelussa kyynelkaasua, valokranaatteja, pimeännäkölaitteita ja muita erikoisjoukkojen aseita ja vekottimia.

   

   

 • Battlefield 2: Euro Force
  Ole voimakkaan Euroopan Unionin joukkojen mukana taistelemassa kolmen uuden Aasiaan sijoittuvan kentän hallinnasta. Valloita vihollisalueita seitsemän uuden aseen ja neljän ajoneuvon avulla.

   

   

 • Battlefield 2: Armored Fury
  Taistelu siirtyy Amerikan mantereelle kolmessa uudessa kentässä Alaskasta keskilännen preerioille. Hyökkää tai puolusta amerikkalaisasemia kuuden uuden ajoneuvon, kuten tutkalla varustetun tiedustelukopterin, avulla.

   

  Euro Forcen ja Armored Furyn sisältö vaativat internetyhteyden toimiakseen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 102 vrk 23 h 53 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 102 vrk 23 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.