Kuvaus

Beast of the Southern Wild


Vuoden indie-tapaus Beasts of the Southern Wild sai ansaitusti Sundancen elokuvajuhlien juryn Grand Prix?n, Cannesin parhaalle esikoisohjaajalle myönnettävän Kultaisen kameran, kahmalokaupalla muita palkintoja sekä neljä Oscar-ehdokkuutta mukaan lukien kaikkien aikojen nuorin naispääosaehdokkuus.
Elokuvan päähenkilö on 6-vuotias kikkarapää Hushpuppy, jonka isän nimi on Wink. Paikka on Bathtub, rämeinen suoseutu jossain eteläisen Louisianan tulvapatojen ulkopuolella ja sivistyksen tuolla puolen. Elämä pyörii perimmäisten asioiden äärellä: vedestä nousee rapuja ja niiden kavereita niin paljon kuin jaksaa syödä. Kotipolttoinen tippuu joka tönössä. Kun taivas aukeaa tuoden tullessaan vimmaisen tulvan ja pyörremyrskyn, katsomo pääsee osalliseksi alkukantaisesta elämyksestä.
Beasts of The Southern Wild taistelee kaikkea modernia, kunnollista ja turvallista vastaan. Se on New Orleansin merellisiin maisemiin kajahtaneen ohjaaja Benh Zeitlinin hempeänraivoisa idylli ihmisistä, jotka elävät sulassa sovussa luonnon kanssa.


suomi kannet ja textit
1h29min
k-12v.


hyväkuntoinen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 77 vrk 20 h 5 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 77 vrk 20 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.