Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

1 on maailman kaikkien aikojen suosituimman ja menestyneimmän yhtyeen THE BEATLESIN kokoelma-albumi, joka sisältää 27 kappaletta. Albumi sisältää kaikki yhtyeen Yhdysvaltain ja Ison-Britanninan listaykkösiksi nousseet singlet vuosien 1962 ja 1970 väliltä. Suurin osa niistä on Lennon-McCartney -sävellyksiä.

Levyssä on käytön jälkiä, mutta se toimii hyvin. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen helposti-kuoressa 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin:

Kappalelista:

Kaikki sävellykset Lennon-McCartney, jollei toisin ilmoitettu.

"Love Me Do" "From Me to You" "She Loves You" "I Want to Hold Your Hand" "Can't Buy Me Love" "A Hard Day's Night" "I Feel Fine" "Eight Days a Week" "Ticket to Ride" "Help!" "Yesterday" "Day Tripper" "We Can Work It Out" "Paperback Writer" "Yellow Submarine" "Eleanor Rigby" "Penny Lane" "All You Need Is Love" "Hello, Goodbye" "Lady Madonna" "Hey Jude" "Get Back" "Ballad of John and Yoko" "Something" (George Harrison) "Come Together" "Let It Be" "The Long and Winding Road"

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 27.5.2024 21:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.