Kuvaus

Kirjan kunto = Hyvä, kovakantinen, sivuja 340, 1.p. Minerva 2011.

25.12.2009 Liu Xiaobo tuomittiin yhdeksitoista vuodeksi vankeuteen ”valtion vastaiseen toimintaan yllyttämisestä”. Vuotta myöhemmin Liu Xiaobo sai Nobelin rauhanpalkinnon – jota hän ei päässyt vastaanottamaan. Mikä tekee tästä kynää aseenaan käyttävästä ihmisoikeusaktivistista niin vaarallisen, että Kiinan hallitus on katsonut parhaaksi eristää hänet? 
Kirjailija Bei Ling on kirjoittanut valaisevan henkilökuvan pitkäaikaisesta ystävästään. Kirja ilmestyi Saksassa samana päivänä, kun Nobel-palkinnot jaettiin Oslossa.
Liu Xiaobo vangittiin ensimmäisen kerran Pekingissä traagisesti päättyneiden mielenosoitusten jälkeen vuonna 1989. Tukeakseen opiskelijoiden ihmisoikeusvaatimuksia Xiaobo oli johtanut intellektuellien nälkälakkoa Tian’anmenin aukiolla.
Liu Xiaobon kirjoitusten terävä kärki kohdistuu siihen tuhoisaan vaikutukseen, joka Kiinan valtaapitävillä on kautta aikojen ollut maan älymystöön. ”En aio antaa kritiikin tai rangaistuksen pelon vaientaa itseäni. Taistelen sananvapaudesta niidenkin puolesta, jotka eivät ole samaa mieltä kanssani. Se on vapauden hinta.”

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

6,60 €
Sulkeutuu 6 vrk 22 h 7 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,60 € Sulkeutuu 6 vrk 22 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.