Kuvaus

Color Mask Shampoo / Beige

Väriä ylläpitävä shampoo vaaleille ja vaaleanruskeille hiuksille . SLS- ja SLES-vapaa koostumus puhdistaa hellävaraisesti  ja vahvistaa värikäsiteltyjä hiuksia sekä helpottaa niiden käsittelyä ja poistaa sähköisyyttä. Lisää kiiltoa sekä taittaa keltaisuutta ylläpitäen hiusten luonnollista vaaleutta. Sisältää UV-suojan.

Käyttöohje Hiero shampoo kämmenien välissä, vie kosteisiin hiuksiin ja vaahdota. Anna vaikuttaa hetki ja huuhtele huolellisesti. Pidempi vaikutusaika tehostaa sävyä. HUOM! Shampoon väri on lopputulosta voimakkaampi.

 

Väriä ylläpitävä shampoo 250 ml

Color Mask Shampoo on erityisesti värjätyille hiuksille kehitetty shampoo, jonka hellästi pesevä SLS- ja SLES-vapaa koostumus, hoitavat ainesosat sekä tasapainotettu väripigmentti säilyttävät hiusvärin hehkuvana aina seuraavaan värjäykseen asti. Color Mask Shampoo sisältää myös UV-suojan hiusvärin suojaksi.

Hiusvärien haalistuminen johtuu pääasiallisesti hiustenpesun aiheuttamasta mekaanisesta rasituksesta, jonka lisäksi pesevät ja hoitavat ainesosat poistavat hiuksessa olevia väripigmenttejä. Color Mask Shampoo ylläpitää hiusväriä, lisää kiiltoa ja vahvistaa värikäsiteltyjä hiuksia helpottaen niiden käsittelyä. Shampoon sisältämät väripigmentit korvaavat ja lisäävät hiuksista puuttuvia pigmenttejä ylläpitäen hehkuvaa hiusväriä.

Käyttö

Color Mask Shampoo sopii värjätyille hiuksille hiusvärin ylläpitoon sekä käytettäväksi yhdessä sävyttävän ja rakennepaikkaavan Color Mask -tehohoidon kanssa. Color Mask Shampoota suositellaan käytettäväksi etenkin silloin, kun värin pysymisessä on haasteita.

Levitä shampoo märkiin hiuksiin – näin shampoon sisältämä pigmentti leviää tasaisesti. Hiero shampoo kämmenien välissä ennen hiuksiin levittämistä, jotta shampoo vaahdottuu ja leviää kaikkialle tasaisesti. Pitkissä hiuksissa tee vaahdotus muutamassa erässä; aloita ensimmäinen vaahdotus keskiväliltä ja vie pituuksiin, toista sama tyvestä alkaen.





Kannattaa kurkata löytyykö sieltä mitään kiinostavaa pakettiin mukaan
Paketit 6,00-8,10

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 8 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.