Kuvaus

Beige-musta juhlamekko, koko M. Satiininhohtoinen pinta, polyesteriä. Yläosassa edessä pienet joustavat "luut" ryhtiä antamassa, yläreunassa sisäpuolella silikonireunus. Vetoketju takana, taskut sivuilla. Kankaan pintaan säilytyksessä tullut jotain nyppyjä (ks. viimeinen kuva), eivät mielestäni näy kuin kirkkaassa valossa jos läheltä tarkastelee. Muuten hyväkuntoinen.

Todella paljon kaiken kokoista naisten vaatetta myynnissä kätevin osta heti -hinnoin ja lisää tulee, katso myös muut kohteeni. Yhdistän postikuluja.

Nyt myyntiin tulevat vaatteet myydään pois edullisesti. Vaatteet on säilytyksen jäljiltä ryppyisiä mutta puhtaita, ehjiä ja hyväkuntoisia tai uudenveroisia. Mahdollisista vioista on ilmoitettu erikseen. En mittaile vaatteita sen tarkemmin, koko vastaa silmämääräisesti ilmoituksessa mainittua mikäli toisin ei ole kerrottu. Osviittana se, että useissa kuvissa oleva leveähköselkäinen mallinukke on kokoa 38. Suurimmassa osassa vaatteita on elastaania joustoa antamassa, ja siksi monet XS/S-koonkin vaatteet mahtuvat nuken ylle. Postikulut on arvio (pikemminkin arvioitu alakanttiin kuin yläkanttiin), en palauta ylimääräisiä enkä veloita lisää jälkikäteen. :)

Postitus kun summa postikuluineen näkyy tilillä. Tilinumeroni tulee meklariviestin lopussa.

 

hakusanoja:  juhlamekko mekko XS S M 34 36 38 40 42 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 57 vrk 19 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 57 vrk 19 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.