Kuvaus

Being Julia + Finding Neverland  -  2 DVD
 

 

BEING JULIA (2004)  99 min:


Lontoo, 1938. Kaunis ja viehättävä Julia Lambert (Annette Bening, American Beauty) on elämänsä vireessä, niin henkisesti kuin näyttelijättärenäkin. Silti niin menestys teatterilavalla kuin avioliitto komean tuottaja Michael Gosseleyn (Jeremy Irons) kanssa ovat alkaneet maistua väljähtäneiltä ja epätyydyttäviltä. Julia kaipaa uutuuden viehätystä ja jännitystä elämäänsä. Kuin tilauksesta kaupunkiin saapuu Tom Fennell (Shaun Evans), nuorempi mies, joka esittäytyy Julian suurimpana ihailijana. Kohteliaisuudet osoittautuvat vastustamattomiksi, ja Julia toteaa romanssin olevan parasta lääkettä keski-iän kriisiinsä – ja seurauksena on kiihkeä suhde. Elämä muuttuu uskaliaaksi ja jännittäväksi, kunnes nuori rakastaja yrittää petollisen kylmäverisesti alentaa Julian sivuosarooliin. Keräten kaikki huomattavat voimansa, Julia punoo mestarillisen kostonjuonen, joka on palauttava hänet juuri sinne minne hän kuuluukin: keskelle lavaa ja valokeilaan!

 

FINDING NEVERLAND (2004)  97 min:


Taianomainen fantasiaelokuva pohjautuu löyhästi James Barrien, klassikkosatu Peter Panin luojan, elämään. Tapahtumat sijoittuvat Lontooseen vuonna 1904, ja kuvaavat fiktiivisesti Barrien luovaa matkaa – aina inspiraation syttymishetkestä maailmankuulun näytelmän ensi-iltaan Duke of York teatterissa. Tämä ilta muuttaa niin Barrien kuin häntä ympäröivien ihmisten elämän.

Ohjaaja Marc Forster (”Monster’s Ball”) ja maineikas tähtikaarti (Johnny Depp, Kate Winslet, Dustin Hoffman sekä Julie Christie) kiidättävät katsojan unohtumattomalle matkalle, johon mahtuu niin huumaavaa fantasiaa kuin arjen realismiakin. Aikuiselämän vastoinkäymiset ja sydänsurut parannetaan lumoavalla mielikuvituksella ja lapsenomaisella viattomuudella – lapsen, joka ei halua kasvaa aikuiseksi. Niin kriitikot kuin yleisötkin hurmannut elokuva palkittiin mm. seitsemällä Oscar®-ehdokkuudella*.

 


Ohjaaja(t): István Szabó, Marc Forster


Näyttelijät: Andrew Paton Story Busher, Annette Bening, Catherine Charlton, Dustin Hoffman, Eileen Essel, Freddie Highmore, George Lang, Ian Hart, Jeremy Irons, Jimmy Gardner, Joe Prospero, Johnny Depp, Julie Christie, Juliet Stevenson, Kate Winslet, Kelly MacDonald, Leigh Lawson, Luke Spill, Mackenzie Crook, Mari Kiss, Max Irons, Michael Culkin, Michael Gambon, Miriam Margolyes, Nick Roud, Oliver Fox, Radha Mitchell, Ronald Markham, Shaun Evans, Terry Sach

 



Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

K-11

R2

Suomijulkaisu

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,95 €
Sulkeutuu 96 vrk 9 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 96 vrk 9 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.