Kuvaus

[1218]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ  iskussa oleva kovakantinen ensipainos Islam / Arabi maailmasta kiinnostuneille.

Benazir Bhutto: Idän tytär - Omaelämäkerta

Benazir Bhutto on islamilaisen maailman ainoa nainen, joka on valittu maansa pääministeriksi. Hänen omaelämäkertansa on sekä poliitikon muotkuva, että kuvaus julmuudesta, jolla kenraali Zian Pakistanissa kohdeltiin poliittisia vastustajia.

Ensin Zia raivasi tieltään Benazirin isän, vallasta syöstyn pääministerin Zlufikar Ali Bhutton, joka teloitettiin maailmanlaajuisista vastalauseista huolimatta. Sen jälkeen oli Bhutton lesken ja muun perheen vuoro: heitä pidettiin kotiarestissa ja vankeudessa, heille ei suotu pätevää oikeusapua. Viisi vuotta Benazir sai kärsiä Zian yrityksistä muraa hänet. Vasta vuonna 1984 hän pääsi matkustamaan Englantiin, missä hän valmitautui kaksi vuotta jatkamaan isänsä työtä ja johtamaan Pakistanin kansanpuolueen vaalivoittoon.

Benazir Bhutton paluu Pakistaniin oli riemujuhla, jonka Zian poliisivoimat yrittivät turhaan mitätöidä. Zia koetti myös estää Benazirin valitsemisen parlamenttiin, mutta Beazir voitti vaalit.
 Benazir Bhutto on pystynyt muuntamaan henkilökohtaisen tragediansa rohkeudeksi ja voitontahdoksi. Hänen karismaattinen persoonansa tekee kirjasta mieliinpainuvan lukukokemuksen.

Suomentanut Jyrki Raivio

1. painos

WSOY:n graafiset laitokset Juva 1989

Kirja on yli 3cm paksu ja painaa yli 500g

HUOM. Samalla PK:lla saa tulemaan 1-20 kirjaa

VOITTOHUUTO ja PK. 6.50e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 70 vrk 17 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 70 vrk 17 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.