Kuvaus

BENJAMIN SPOCK: VANHEMMUUS. WSOY, ISBN 951-0-16170-5, 300 SIVUA, SIDOTTU, KOVAKANTINEN, KANSIPAERIT, SUOMENTANUT SATU HASSI, PÄÄLLYS PEKKA LOIRI.

"VANHEMMUUS ON STRESSIÄ JA ILOA: MITEN LAPSI MUUTTAA AVIOLIITON? MIKÄ ON ISÄN ROOLI? MITEN OPPIA OLEMAAN ISÄ? KUINKA VANHEMMAT VOIVAT AUTTAA LASTA LÖYTÄMÄÄN PIILEVÄT KYKYNSÄ? MITÄ TEHDÄ KUN LAPSI PUHUU RUMIA, VALEHTELEE TAI VARASTAA? KUINKA SELVITTÄÄ NUKKUMISVAIKEUDET? MITEN MENETELLÄ AVIOERON MUKANAAN TUOMISSA HUOLTO-ONGELMISSA? ONKO YKSI VANHEMPI YHTÄ HYVÄ KUIN KAKSI VANHEMPAA? MITEN SUHTAUTUA "KAMALIIN KAKSIVUOTIAISIIN" JA NENÄKKÄISIIN TEINI-IKÄISIIN? MITEN ANNAT JA SAAT ENEMMÄN ILOA?

AMERIKKALAINEN LASTENLÄÄKÄRI BENJAMIN SPOCK ON YKSI MAAILMAN LUETUIMMISTA JA LUOTETUIMMISTA LASTENKASVATUKSEN ASIANTUNTIJOISTA. UUDESSA KIRJASSAAN VANHEMMUUDESTA JA SEN MUUTTUNEISTA VAATIMUKSISTA TRI SPOCK OSOITTAA SEURANNEENSA AIKAANSA JA SAMALLA PITÄNEENSÄ KIINNI VANHOISTA HYVISTÄ PERIAATTEISTAAN: TERVEEN JÄRJEN JA LÄHIMMÄISENRAKKAUDEN KOROSTAMISESTA."

 

SISÄLTÖ MM:

PELOT ELÄMÄSSÄMME, VOIKO SUPERLAPSIA KASVATTAA, LAPSEN AHDISTELIJAT, SUKUPUOLTEN TASA-ARVOON KASVATTAMINEN, ISÄN JA POJAN KESKINÄISET VÄLIT, ISÄPUOLEN ROOLI, LAPSET JA AVIOERO, HUOLTAJUUSRATKAISUJA, NUKAHTAMISONGELMAT, LAPSEN EROAHDISTUS, LEMPEYS VAI ANKARUUS, RANGAISTUKSET, RIIDAT LASTEN KANSSA, VIEROITTAMINEN JA TURVALELUT, LAPSEN KÄYTTÄYTYMISHÄIRIÖT: SIIVOTON KIELENKÄYTTÖ, MARINA, PÄIVÄKOTIIN/KOULUUN MENON PELKO, UTELIAISUUS MIELIKUVITUS JA LUOVUUS, SEURALLISUUTEEN KASVATTAMIENEN, LEMMIKIT, RUOKAHALUTTOMUUS JNE, JNE... 

UUDEN VEROISESSA KUNNOSSA, AINOASTAAN KANSIPAPEREISSA KÄYTÖN MERKKEJÄ.

NOUTO TAI POSTIKULUT HALVIMMAN VAIHTOEHDON MUKAAN (KIRJA PAINAA YLI 500 G ELI ON EDULLISEMPI LÄHETTÄÄ PAKETTINA ALK. 5,90€).

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,90 €
Sulkeutuu 102 vrk 7 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,90 € Sulkeutuu 102 vrk 7 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.