Kuvaus

BENNY VIDEO (DVD)

Erittäin hyväkuntoinen DVD ja kotelo vuodelta 1992, kesto 1 tunti 45 minuuttia, kieli on saksa, tekstitysvaihtiehdot suomi, ruotsi, tanska ja norja. Ohjaus Michael Haneke, pääosissa Angela Winkler, Arno Frisch, Ingrid Stassner, Ulrich Mühe.

"14-vuotias Benny on hyvin toimeentulevien vanhempiensa ainoa lapsi, joka on sulkeutunut omaan maailmaansa, jossa videokameran läpi nähty ja tallennettu on paljon mielenkiintoisempaa kuin mitä paljas silmä voi todistaa. 
Uraa luovien vanhempiensa huomion ulkopuolella kasvava Benny kuluttaa päivänsä väkivaltaelokuvien viihdyttämänä, tarkkailemalla ulos ikkunastaan ja kuvaamalla videokamerallaan kaiken vastaan tulevan. 
Eräänä päivänä Benny tapaa nuoren tytön ja kutsuu tämän kotiinsa. Pahaa aavistamaton tyttö suostuu Bennyn pyyntöön ja lähtee mukaan, astuen sisään Bennyn kotiin, tämän huoneeseen, hänen kylmän tunteettomaan elämään... Pian kamera käy ja kohtauksen käsikirjoituksen hirvittävyys ei tunteile eikä anna armoa. Bennyn videossa vain kuolema saa repliikkejä..."

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (esim. Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 107 vrk 15 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,50 € Sulkeutuu 107 vrk 15 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.