Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

https://www.varusteleka.fi/fi/product/berghaus-atlas-iv-rinkka/23729

Koko 4 eli käy ~ 180cm - 198cm pitkälle, mutta ei ole niin sentin päälle.

Yksi vetoketjun vedin korvattu narulla, kun vääntyi ja takaisin vääntäessä katkesi.

Elikkä käytön kannalta uutta vastaava rinkka.

Näppärä, kun sivutaskut saa irrotettua ja liitettyä yhteen - niistä saa päivärepun, kantohihnat on tallessa ja tulee mukaan.

Kuvissa näyttää rinkka matalalta kun se on kasassa, en jaksanut tunkea tavaraa sisään kuvauksen ajaksi.

Atlas on Berghausin uudempia rinkkamalleja, joissa yhdistyy sotilasmaailman järki ja siviilimaailman mukavuus! Atlas on muita Berghausin rinkkoja vähän "sirompi" ja suoraviivaisempi, profiililtaan ikään kuin neutraalimpi. Täydellinen erärinkka siviilikäyttöönkin!

Berghausin rinkat pähkinänkuoressa: Sotilasrinkkojen järkevä, kenttäkelpoinen muotoilu ja käytettävyys huippuluokan siviilirinkkojen kantomukavuudella. Osta!

Reissaajalle Berghausin rinkat ovat ihan priimakamaa; ne ovat hintapisteeltään kohtuullisia, fiksusti suunniteltuja ja toimintavarmoja, eivätkä näytä liian sotaisilta, mikä on oikeasti ihan hyvä juttu joissakin paikoissa. Lisäksi sivutaskut poistamalla rinkasta saa räätälöityä kätevästi vaikka junaan sopivan pakkauksen. Taskuja voi kuitenkin kuljettaa mukana rinkan sisällä!

Atlas on Berghausin uudempia sotilasrinkkoja, kaikkia ominaisuuksia on viety entisiin malleihin nähden pidemmälle. Kantojärjestelmä on Cyclops II mallia, sisäinen alumiiniranka pitää rinkan ojossa, selkä lepää kahta pitkää, anatomisesti muotoiltua jämäkkää pehmustetyynyä vasten. Jäykistetty ja reilusti pehmustettu lantiovyö jakaa painoa erinomaisesti. Olkaviilekkeitä saa säädettyä kattavasti ja Berghausin kokojärjestelmän ansiosta sopiva rinkka löytyy kaikenkokoisille käyttäjille. Suurin ero Atlaksen ja muiden Berghausin rinkkojen välillä on muotoilu - Atlas on korkeampi, kapeampi ja litteämpi, vähän kuin kotimainen LJK.

Ominaisuudet
Ulkoiset mitat noin 75 x 35 x 27 cm, sivutaskut poislukien.

Tilavuus noin 100 litraa, ylipakattuna mahtuu vielä enemmän

Paino noin 2,90 kg (rangan kanssa).

Ylempi päälokero, suljetaan kiristettävällä kauluksella ja peitetään läpällä, jonka alle saat säätöjen ansiosta poikittain vaikka toisen rinkan.
Sisällä kiristysnarulla suljettava väliseinä erottamalla ylemmän ja alemman lokeron toisistaan.
Alempi päälokero, aukeaa vetoketjulla ja varmistetaan kahdella pikalukkoremmillä, joilla pienemmät lastit saa myös kompressoitua mukavasti.

Irroitettavat sivutaskut, tilavuus 10 litraa per tasku. Suuri vetoketjusulkuinen läppä tekee tavaroiden käsittelystä helppoa. Taskut kiinnittyvät rinkaan vain reunoista, taskun taakse jäävään tunneliin saa vaikka kirveen viriteltyä kantoon. Sivutaskut käyvät myös muihin Berghausin kantolaitteisiin.
Sivutaskut saa liitettyä yhteen ja kannettua päiväreppuna.
Sivutaskujen takana kiristysremmit jotka varmistavat taskujen kiinnityksen ja mahdollistavat päälokeron kompressoimisen.
Läpän sisällä pieni vetoketjullinen arvotavaratasku, päällä vetoketjusulkuinen ulkotasku, tilavuus noin 5 litraa, ja kiinnityspaikat irtohihnoille.
Säädettävät, kunnon jämäkästi pehmustetut olkaviilekkeet.
Rintaremmi pikalukolla.
Säädettävä, jäykistetty ja hyvin pehmustettu lantiovyö Berghausin jykevällä muovisoljella.
Pituuskoko
Saatavilla kolmea eri kokoa, ero on lantiovyön ja olkaviilekkeiden kiinnityspisteiden välisessä etäisyydessä. Imoitetut senttimäärät ovat käyttäjän kokonaispituus. Koot ovat osviittaa antavia, eivät lakipykäliä. Lyhyempi istuu korkeammalla, esim. koon 2 rinkka on vielä oikeen hyvä 178 cm pitkälle. Säätövaraa riittää suuntaan jos toiseenkin.

Koko 2: 160-173 cm
Koko 3: 170-183 cm
Koko 4: 183-198 cm
Materiaalit
Materiaalit ovat kauttaaltaan erittäin laadukkaita, sodankestävää polyesteriä, nylonia ja tujua nailonremmiä, vetoketjut ovat YKK-laatutavaraa ja muovisoljet Berghausin omia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

160 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.6.2022 18:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.