Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Bernard Boucher: EI ENÄÄ PANOKSIA. Suomentanut Tero Kärkkäinen. 1987 Viihdeviikarit Oy, Thriller 6.

176-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, kannessa tarjoustarra, esilehden yläreunasta peitetty aikaisemman omistajan nimi, ei muita merkintöjä.

Ei enää panoksia (1987; Apolesque 1981) -romaanin tapahtumat sijoittuvat brittiläiseen kruununsiirtomaahan Hong Kongiin. Ihmisten salakuljetus Kiinan kansantasavallasta vielä toistaiseksi Ison-Britannian alaisuuteen kuuluvaan Hong Kongiin on kovaa ja armotonta liiketoimintaa, jossa monet pääsevät hengestäänkin vain muutaman dollarin tähden. Ja kun Hong Kongissa pulpahtaa päivänvaloon satumaisen arvokas jalokivi, panokset käyvät yhä kovemmiksi tässä kaikin tavoin muutenkin kuumassa kaupungissa...

Bernard Boucher´in tuotannosta on suomennettu teos Ei enää panoksia (1987; Apolesque 1981).

 

2. Lou Cameron: MATKA KOHTI KADOTUSTA. 1987 Viihdeviikarit Oy, Thriller 3. 192-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä, kannessa tarjoustarra.

Matka kohti kadotusta (1987; The Hot Car 1981) -teoksessa Kalifornian valtionpoliisin komisario Alexander – Sandy – Sinclair joutuu kovan paikan eteen. Angel Herrera teki itsemurhan hieman kello neljän jälkeen eräänä heinäkuun aamuna. Tosin hän ei tiennyt sitä itse. Hän luuli vain varastaneensa auton… Ydinvoimalaan iskun tehneet vallankumoukselliset luulivat olevansa ovelia sijoittaessaan radioaktiivisen saaliinsa Lancian moottorin jäähdyttimeen, mutta he unohtivat, että jokainen, joka astui kolmea metriä lähemmäksi autoa, oli tuomittu kuolemaan seuraavan 72 tunnin kuluessa. Sandy Sinclairin oli löydettävä auto ennen kuin koko kaupunki olisi matkalla kohti kadotusta…

Yhdysvaltalainen Lou Cameron (s. 1924 San Francisco) asuu nykyisin Manhattanilla New Yorkissa. California School of Fine Arts’issa opiskellut Cameron oli 1950-luvulla tunnettu sarjakuvapiirtäjä, jonka käsialaa on mm. Kuvitetut Klassikot (Classics Illustrated) -sarjassa. 1960-luvulla Cameron ryhtyi kirjailijaksi; kirjoittajana hän on ollut monipuolinen julkaisten mm. mysteeri-, kauhu-, sota-, seikkailu-, scifi- ja lännen(sarja)teoksia. Hänen esikoisjännärinsä on Angels Flight (1960) ja viimeisin hänen omalla nimellään julkaisemista noin 65:stä teoksesta The First Blood (1992). Lou Cameronin teoksista ovat ilmestyneet suomeksi Punainen ympyrä (1965; The big red ball; Big red ball 1969), Hämärän poluilla (1978; Barca 1975) ja Matka kohti kadotusta (1987; The hot car 1981). Kaikkiaan toistasataa teosta julkaissut Cameron on käyttänyt myös kirjailijanimiä Julie Cameron, Mary Manning ja Ramsay Thorne (teoksia ei ole suomennettu).

Viihdeviikarit Oy:n Thriller-sarjassa ilmestyi kahdeksan nidettä vuosina 1986-88.

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 102 vrk 17 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 102 vrk 17 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.