Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

BERNARD X 4


-ILMAPALLO


-KANOOTTI


-POHJOISNAVALLA


-RANNALLA 


JA MUITA SEIKKAILUJA


-ILMAPALLO JA MUITA SEIKKAILUJA


HAUSKAA PIISAA !   BERNARD TIETÄÄ HANKALUUKSIA!  LIITY KARVATTOMAN JÄÄKARHUN BERNARDIN SEURAAN ! UTELIAS BERNARD ETSII AINA HUPIA JA SEIKKAILUJA - VAIKKA SIITÄ USEIMMITEN SEURAAKIN PELKKÄÄ SEKASORTOA . BERNARDIN KANSSA NIINKIN YKSINKERTAISET ASIAT KUIN JALKAPALLON PELAAMINEN , PARTIO HARRASTUS TAI JÄÄTELÖN SYOMINEN VOIVAT OSOITTAUTUA YLLÄTTÄVÄN MUTKIKKAIKSI. POSKETONTA VIIHDETTÄ KOKO PERHEELLE.


TUOTANTOVUOSI 2006 


KESTO 1 H 28 MIN


-KANOOTTI JA MUITA SEIKKAILUJA


HAUSKAA PIISAA !  BERNARD TIETÄÄ HANKALUUKSIA !  KARVATON JÄÄKARHU BERNARD NÄKEE MAHDOLLISUUKSIA KAIKESSA MAHDOLLISESSA ,  JA MAHDOTTOMASSA . VESIÄHÄN EI OLE  TARKOITETTU VAIN KALASTAMISEEN VAAN TIETYSTI MYÖS KANOOTILLA  MELOMISEEN . VAI ONNISTUUKO SE SITTENKÄÄN ?   HIEKKARANNALLA ON MUKAVA  MAATA JA NAUTTIA AURINGOSTA TAI VAIKKAPA RAKENTAA HIEKKALINNAA , MUTTA SE SOVELTUU MAINIOSTI MYÖS LENTOPALLON HARRASTAMISEEN - AINAKIN JOS TIETÄÄ , MITEN SITÄ PELATAAN.   POSKETONTA VIIHDETTÄ KOKO PERHEELLE


TUOTANTOVUOSI 2006


KESTO 1 H 30 MIN


-POHJOISNAVALLA JA MUITA SEIKKAILUJA


HAUSKAA PIISAA !   BERNARD TIETÄÄ HANKALUUKSIA !  TUTUSTU BERNARDIN JA  HÄNEN YSTÄVIENSÄ HULVATTOMAAN MAAILMAAN , JOSSA NIINKIN TAVANOMAISET ASIAT KUIN OSTOKSILLA KÄYNTI JA IMUROINTI PÄÄTTYVÄT AINA HULVATTOMAAN KATASTROFIIN . POSKETONTA VIIHDETTÄ KOKO PERHEELLE.


TUOTANTOVUOSI 2006


KESTO 1 H 29 MIN


-RANNALLA JA MUITA SEIKKAILUJA


HAUSKAA PIISAA!  BERNARD TIETÄÄ HANKALUUKSIA.! LÄHDE BERNARDIN MATKAAN KOHTI SEIKKAILUJA JA UUSIA KOKEMUKSIA . NIINKIN  TAVANOMAISET ASIAT KUIN KUNTOSALILLA KÄYNTI JA KEILAILU PÄÄTTYVÄT AINA HUISIN HAUSKAAN KATASTROFIIN . POSKETONTA VIIHDETTÄ KOKO PERHEELLE .


TUOTANTOVUOSI 2006


KESTO 1 H 29 MIN


KAIKKI KELMUISSA 


 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.7.2018 10:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.