Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pehmeäkantinen
384 sivua

Bernard Werber: Muurahaiset
Toinen painos. Gummerus 2000
Ranskankielinen alkuteos: Les Fourmis (1991)

Kun Jonathan Wells perii setänsä Pariisin-asunnon, hän saa sedältään eväikseen vain lyhyen viestin: "Älä koskaan laskeudu kellariin!" Mutta kun perheen pikku koira Vuhveli livahtaa alas kellarin portaita eikä enää koskaan tule takaisin, Jonathanilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä perässä. Pian myös Jonathan katoaa kellarin uumeniin - eikä kulu aikaakaan kun poliisin kadonneiden listalla ovat Jonathanin vaimo, heidän poikansa sekä kokonainen pelastusretkikunta.

Samaan aikaan, lähistöllä sijaitsevassa Fontainebleaun metsässä muuan muurahaisnaaras koettaa selvittää mikä on se salaperäinen ase joka on tuhonnut kerralla käsittämättömän määrän sen muurahaissiskoja. Rohkean tutkimusmatkansa tiimellyksessä nuoresta naaraasta tulee uuden kaupungin rohkea ja innovatiiivinen kuningatar. Ja rohkeutensa ja uteliaisuutensa ansiosta se pääsee pian selville Jonathanin sedän kellarin salaisuudesta.

Muurahaiset on kiehtova kertomus maailmasta joka nerokkuudessaan ylittää omamme. Siinä maailmassa laivat rakennetaan lehdistä ja kirvat kesytetään lehmiksi, sotia käydään kemiallisilla aseilla ja kommunikointi tapahtuu hajumolekyylien avulla. Tämä kirja johdattaa meidät muurahaisten sivilisaation ihmeiden äärelle ja näyttää, miten paljon noilla pienillä ötököillä onkaan meille opetettavaa...

Bernard Werber on ranskalainen tieteistoimittaja joka on tutkinut muurahaisia 15 vuotta. Nuori stipendiaatti-toimittaja lähti Norsunluurannikolle tutkimaan muurahaisia ja palasi kotiin mielessään yksi asia: hän halusi kertoa tarinan muurahaisten ihmeellisestä ja monimuotoisesta maailmasta. Päätettyään oikeustieteen ja journalismin opintonsa hän on toiminut Le Nouvel Observatur -lehden tiedetoimittajana. Hän teki kirjallisen läpimurtonsa Muurahaiset romaanilla jonka julkaisuoikeudet myytiin 25 maahan ja yksin Ranskassa kirjaa myytiin 2 milj. kappaletta.

­
------------------------------------------------------------------------------------
HUOM! POSTITUSTAUKO 16.4-28.4.2024.
­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.5.2024 21:46
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.