Kuvaus

Bernhard Cornwellin Uhtred sarjan osia (2 erilaista: katso nimikkeet alempana) hintaan 3 euroa per kirja + toimituskulut TAI molemmat kirjat 6 euroa + toimituskulut 7 euroa (samaan pakettiin mahtuu halutessa vielä muita saman myyjän kirjoja) = 13 euroa

  • TOIMITUSKULUT: 1 kirjan toimituskulut 4,50 euroa; 2 tai useamman saman myyjän kirjan toimituskulut 7 euroa alk.
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. ILmoita myyjälle minkä/mitkä kirjat haluat ostaa. Maksa kirja/kirjat ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä eri ilmoituksista, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Uhtred-sarja -kirjasarja: Kirjasarja tunnettiin aiemmin Britanniassa The Warrior Chroniclesina, mutta nykyään sen virallinen nimi on tv-sarjan tapaan The Last Kingdom. Amerikkalaiskustantaja käyttää kirjasarjasta nimeä The Saxon Tales.

BERNARD CORNWELLIN vetävä viikinkiajalle sijoittuva kirjasarja kertoo väkevän Uhtredin tarinan. Cornwell kuvaa viikinkiajan Englantia historiallisella tarkkuudella ja uskomattoman viihdyttävästi. 

”800-luvulle sijoittuva tarina, jolla on iso maha ja risuparta. Sankari Uhtred[…] puhaltaa kirjaan hämmästyttävän moniulotteisen ja ajatuksia herättävän hengen.” – Time

Tässä myytävänä olevat sarjan osat:

a) Kalpea ratsastaja (Uhtred-sarja #2)

  • Bazar, 3. painos 2011; pokkari, 3416 sivua
  •  kannen kulmissa pientä kulumaa ja takakannessa aaltoilevuutta, muute ok kuntoinen kirja

Englanti, 800-luvun loppu. Lähes koko maa on valloitettu. Bebbanburgin Uhtred, tanskalaisten viikinkien kasvattama englantilainen, on nyt 20-vuotias ja jo kokenut soturi. Hänellä on vaimo, asema ja uskollisia tovereita Wessexissä, mutta silti hän kaipaa ihailemiensa tanskalaisten pariin.

Tanskalaiset rikkovat kuningas Alfredin kanssa tehdyn rauhansopimuksen ja ajavat kuninkaan pakolaiseksi omassa maassaan. Ristiriidat repivät Uhtredia, joka halveksii maanmiehiään ja kaipaa tanskalaisten luo. Lopulta hänen on kuitenkin valittava puolensa, ja soturi Uhtred ja kuningas Alfred johtavat englantilaiset suureen taisteluun, jossa Englannin kohtalo ratkaistaan.

b) Pakanavaltias (Uhtred-sarja #7)

  • Bazar, 2. taskukirjapainos 2016; pokkari, 363 sivua
  • hyväkuntoinen käytetty kirja

Alfred Suuri on kuollut, ja hänen poikansa Edward hallitsee kahtia jakautunutta Britanniaa. Kuningas Alfredin luotettu soturi Uhtred on joutunut uuden kuninkaan epäsuosioon, ja yhden harkitsemattoman teon vuoksi hänet karkotetaan mailtaan. Mutta uskollisten miestensä tukemana Uhtred lähtee pohjoiseen valloittamaan takaisin esi-isiensä kotia Bebbanburgia, Britannian mahtavinta linnoitusta.

Armoton viikinkikuningas Cnut Pitkämiekka on tanskalaisten joukkojensa kanssa pohjoisessa, valmiina hyökkäämään etelään. Cnut ei aio levätä ennen kuin kuninkaan kruunu on hänen hallussaan. Edessä on verinen taistelu, jossa uskollisuus punnitaan ja joka ratkaisee koko Britannian kansakunnan kohtalon. Uhtredin on päätettävä, milloin ja missä taistelu käydään.

----------------

hakusanat: Englannin historia saksit keskiaika jännitys historialliset romaanit viikinkiaika viikingit vikings

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 4 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 48 vrk 4 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.