Tuote on myyty käyttäjälle ktnen16 hintaan 19,90 €

Kuvaus

Raivopää - Berserk (1983) aka "Going Berserk" DVD

Koomikko jumalan armosta: John Candy on tällä kertaa rumpali/autokuski. Mukana: ihastus senaattorin tyttäreen, aivopesua, mylläkkä strippiklubilla, pidätys, karkumatka, sekoilua, kähinä punk-keikalla, vainajan kanssa drinksuilla, kidnappaus, uskonnollinen aerobic kultti hääräilemässä, lisää sekoilua = naurujuhlat ovat pykälässä

Legendaarisen kanadalaisen komediaryhmä SCTV tuotantoa, ryhmään kuuluivat myös Rick Moranis ja Harold Ramis

Todella harvinaisuus

 

Huudettavana muitakin hupaisia John Candy -komedioita:

https://www.huuto.net/haku/words/john+candy/sellernro/1989369

Muut komediat/-sarjat:

https://www.huuto.net/haku/words/komedia/sellernro/1989369

 

 

Berserk - Raivopää on komedia, jonka pääosassa nähdään John Candy. John Bourgignon (Candy) on menossa naimisiin tulevan presidenttiehdokkaan tyttären kanssa, kun hänet yllättäen kidnapataan ja aivopestään.

Ja kaiken lisäksi hän joutuu kytketyksi yhteen kiivasluonteisen murhapolttajan kanssa. Mutta ei hätää. Sankarimme selviää tästä kaaoksesta, ja ryhtyy pelastamaan miespuolista stripparia joukolta, joka ei suinkaan koostu vaatehulluista naisista.

Kuulostaako sekavalta? Ei hätää, kyllä se tästä sekaantuu lisääkin!

 

Trivia: Elokuvan tuotti SCTV (Second City Television 1976-1984) ja sen tunnetuimpia jäseniä olivat John Candy, Rick Moranis, Harold Ramis, Eugene Levy, Ernie Hudson ja Martin Short. Pienen ruudun puolella sen formaatti oli esittää tunnin pituinen tv-ohjelma jossa oli tekaistut uutiset, urheilut ja mainokset, parodioita, välisketsejä ym outoilua eli samantapainen kuin esimerkiksi kotoinen Studio Julmahuvi.

Se oli kanadan vastaus Saturday Night Livelle, jonka tähtiä olivat Chevy Chase, Bill Murray, Dan Aykroyd, John Belushi, Steve Martin jne. Molempien ryhmäläisten elokuvaurat kohtasivat useaan otteeseen ja hyvällä menestyksellä; Vauhdilla Chicagoon, Ghostbusters, Päiväni murmelina, Natsat - Stripes, Great Outdoors, Three Amigos...

Trivia2: SCTV televiso-ohjelman suosituin osio olivat McKenzien veljekset, heistä tuli julkkiksia ja lähes kansallissankareita. Oheistuotemyynti räjähti kattojen läpi ja "Take off" sinkulla lauloi RUSH progerock yhtyeen Geddy Lee. Tämä esitys nousi Billboard Hot 100 listan #16 ja se on edelleen Leen uran paras sinkkujen listasijoitus. SCTV-ryhmäläiset vierailivat useasti Rushin livekeikoilla.



Ohjaus: David Steinberg

Näyttelijät: John Candy (Vauhdilla Chicagoon), Joe Flaherty (Poliisiopisto), Eugene Levy (Aseistettu ja hirveen vaarallinen), Alley Mills (Hill Street Blues), Pat Hingle (Batman), Richard Libertini (Fletch), Paul Dooley (Strange Brew), Eve Brent (Vihreä maili), Elisabeth Kerr (Mork ja Mindy), Kurtwood Smith (Robocop), Ernie Hudson (Ghostbusters), Karen Leigh Hopkins (Juokse tai kuole), Gloria Gifford (Spinal Tap)

 

Kesto: 82 min

Aluekoodi: R2 = eurooppa

Kuva: 1.85:1

Ääni: Englanti

Ei suomi eikä englanti tekstitystä


 

Kunto: uudenveroinen

 

 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369

Keräily/harvinaisuuksia yms

 

Huudettavana muitakin hupaisia John Candy -komedioita:

https://www.huuto.net/haku/words/john+candy/sellernro/1989369

 

Muut komediat/-sarjat:

https://www.huuto.net/haku/words/komedia/sellernro/1989369

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Hakusanat: kelkkajengi, summer rental - pakkoloma, great outdoors - terve menoa, delirious

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.4.2024 8:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.