Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Best of Thriller - Vol 5 (4-disc) uusi,mutta ei muoveissa

kesto yht; 6 h 47 min

Suomi-tekstitys

Suomi-julkaisu

 

Sisältää elokuvat:

Lockout

Miten maailman vartioiduimpaan vankilaan pääsee sisään? M.S. One on Yhdysvaltain hallituksen kokeiluprojekti. Maailman vaarallisimmat rikolliset on koottu prototyyppivankilaan, josta on mahdoton paeta, koska se sijaitsee avaruusasemalla. Kun vangit nousevat kapinaan ja itse presidentin tytär on vaarassa, yhden miehen on päästävä sisään paikkaan, josta kukaan ei pääse ulos. "Taken"-elokuvan tekijät ja toimintaelokuvien mestari Luc Besson ovat luoneet avaruusasemalle ja lähitulevaisuuteen sijoittuvan vankilaelokuvan. Pane "Lockout" pyörimään, kiinnitä turvavyösi ja unohda pakeneminen!

First Snow

Mitä tekisit jos näkisit tulevaisuutesi ja tietäisit ettei sitä ole? Kyyninen myyntimies Jimmy Starks on saavuttamaisillaan uransa ensimmäisen suuren läpimurron, kun hänen autonsa hajoaa. Aikansa kuluksi hän käy ennustajalla, joka kertoo, että Jimmyn päivät ovat vähissä. Aluksi Jimmy suhtautuu asiaan rauhallisesti ja torjuvasti, mutta vähitellen vainoharhaisuus alkaa saada otteen hänestä. Kuka on hänen perässään? Keneen hän voi luottaa? Eikö värikäs menneisyys olekaan jäänyt taakse? Käydessään epätoivoista taistelua omaa kohtaloaan vastaan talven ensilumi tekee tuloaan. Ja niin tekee myös Jimmy Starkin loppu... Oscar® -palkittujen “Crashin” ja “Silmänkääntäjän” tekijät ovat antaneet Guy Pearcelle vahvimman roolin sitten ”Mementon” elokuvassa, jossa on tiivistä jännitystä, monimutkainen juoni ja täysin odottamaton loppuhuipennus.

Memento

Leonard Shelby (GUY PEARCE) ei kykene muistamaan mitään ? paitsi sen, että hänen vaimonsa on murhattu. Aivovaurion takia mies kärsii lähimuistin menetyksestä. Kaikki hänen uudet, vaimonsa kuoleman jälkeiset muistot haalistuvat kymmenen minuutin kuluessa. Leonardin elämä on sirpaleina ja hän yrittää pitää langat käsissään ottamalla kuvia muistutukseksi ja jopa tatuoimalla itseensä tärkeitä asioita. Mies haluaa kostaa vaimonsa murhaajille; mutta tuntuuko edes oikeutettu kosto miltään, jos sitä ei pysty muistamaan ja elämään yhä uudestaan?

Traitor

Lukuisten kansainvälisten terrori iskujen jälkeen kaikki jäljet johtavat yhteen mieheen: entiseen Yhdysvaltain erikoisjoukkojen jäseneen. FBI värvää juttuun parhaan tutkijansa. Mutta onko totuus niin yksinkertainen kuin miltä se näyttää?

Oscar-ehdokas Don Cheadle (Hotelli Ruanda, Crash) näyttelee yhtä harvoista pääosistaan yhdessä Guy Pearcen (Memento, L.A. Confidential) kanssa tässä toimintatrillerissä, jonka on kirjoittanut elokuvan ?The Day After Tomorrow? käsikirjoittaja. Kertomus vie katsojan ympäri maailman aina pakistanilaisista vankiloista amerikkalaisiin lähiöihin. Jännitys tiivistyy koko ajan ja elokuva huipentuu yllättävään kliimaksiin!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 6.6.2024 8:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.