Kuvaus

Suuri puhallus

 

Mitä enemmän uskot näkeväsi, sitä helpompi sinua on huijata!
The Four Horsemen -ryhmä on silmänkääntäjien Robin Hood. Loisteliaiden taikuriesitysten aikana ryhmä maailman taitavimpia taikureita varastaa rahaa korruptoituneilta pankeilta ja monimiljonääreiltä sekä pudottaa setelit hämmentyneen yleisön päälle. FBI pääsee ryhmän jäljille, ja erikoisagentti Dylan Hobbsin on tehtävä yhteistyötä Interpolin lähettämän tiukkasanaisen naistutkijan kanssa. Miten päihitetään maailman taitavimmat taikurit, jotka ovat koko ajan sinua askeleen edellä?

Rajaton

Eddie Morra on kirjailija, jonka kirjoitusvire on pahasti kateissa. Kun hän löytää pillerin, joka lisää aivojen aktiivisuutta usealla sadalla prosentilla, kaikki muuttuu. Yhtäkkiä Eddie elää vauhdikasta yläluokan elämää, josta ei puutu menestystä, rahaa ja naisia. Mutta menestyksellä on varjopuolensa, ja pian Eddie on suuressa vaarassa, josta ei selviä pelkällä yli inhimillisellä aivokapasiteetilla?
Bradley Cooper (Kauhea kankkunen) ja kaksinkertainen Oscar®-voittaja Robert de Niro luovivat suurkaupungin sykkeessä henkeäsalpaavassa elokuvassa, joka kertoo täydellisyyden tavoittelusta. ?Rajaton? on kuin huumehuuruinen elämänhallintaopas ? jonka kädestä löytyy savuava ase.
Neljä vuotta elokuvan valmistumisen jälkeen sen pohjalta tehtiin Limitless -niminen tv-sarja, joka on nähty myös kotimaisissa ruuduissa.

Push

Jotkut pystyvät siirtämään esineitä ajatuksillaan, jotkut näkemään tulevaisuuteen ja toiset tunkeutumaan aivoihisi.
Maanalaiset järjestöt ovat vuosikausia yrittäneet kehittää ihmisaseita henkilöistä, joilla on yliluonnollisia kykyjä. Nyt vaarallinen tavoite on toteutumaisillaan.

Tämän yliluonnollisen ja jännittävän toimintatrillerin parissa viihdyt varmasti. Chris Evans (Ihmeneloset) ja Dakota Fanning (Maailmojen sota) näyttelevät kahta näennäisen tavallista ihmistä, joiden erityiskyvyt ovat ajaneet heidät hengenvaaraan. Push on hengästyttävä sekoitus X-Men-elokuvaa ja Heroes-televisiosarjaa!

Mindhunters

Renny Harlinin ohjaama, huippunäyttelijöillä roolitettu tiukkatunnelmainen toimintatrilleri FBI:n murhaajaprofilointiin erikoistuneen yksikön kokelaista. Seitsemän alansa kovimman ekspertin ryhmä joutuu vastaamaan elämänsä vaarallisimpaan haasteeseen, kun yksi joukon jäsenistä vaikuttaisi olevan murhaaja. Elokuvan musiikista vastaa Tuomas Kantelinen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 8 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,99 € Sulkeutuu 19 vrk 8 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.