Kuvaus

Uudenveroinen kovakantinen brittijulkaisu. Tekstitys: Englanti, Ranska, Italia, Espanja, Saksa, Hollanti, Arabia & Romania.

 

Vaikka ulapalla oli kuinka karikoita, kalifornialaiset surffaajaystävykset Matt, Jack ja Leroy tiesivät, että he tulevat aina pitämään yhtä. He tiesivät myös, että he olisivat valmiit kun erittäin harvinainen liki seitsemän metriä korkea aalto viimein järisyttää rantoja.

Villit vuodet on suoraan sydämestä nouseva ylistyslaulu surffaukselle. Samalla elokuva on kiehtova kronikka vuosilta 1962-1974 ja vaikuttava tutkielma murroskauden ihmissuhteista ja elämäntavasta. John Milius ohjaa ja on ollut mukana tekemäsä elokuvan käsikirjoitusta: ohjaajan kuvissa yhdistyvät aaltojenkesytyksen vimma ja autenttinen ajankuvaus. Tähdistä Jan-Michael Vincent ja William Katt ovat kokeneita surffaajia; kolmas pääosan esittäjä Gary Busey opetteli tarvittavat taidot roolia varten. Hätkähdyttävä kameratyöskentely vie sinut suoraan sinisten aaltojen sydämeen, vauhdin ja vaaran maailmaan.

Ohjaus John Milius

Käsikirjoitus Dennis Aaberg, John Milius

Näyttelijät Jan-Michael Vincent, William Katt, Gary Busey, Patti D'Arbanville, Lee Purcel,l Sam Melville, Darrell Fetty, Gerry Lopez

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 4 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 2 vrk 4 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.