Kuvaus

Bill Browder: Mitt krig mot Putin. Den sanna historien om stora pengar, mord och en mans kamp för rättvisa

  • Bonnier Pocket, 2016; pocket, 382 sidor, bildsidor i mitten
  • Sned rygg och läsrynkor på ryggbandet, annar i helt OK-skick
  • PRIS: 1 euro + frakt 5,20 euro frakt som brev inom övriga Finland och Åland = 6,20 euro
  • GÖR SÅ HÄR: Klicka Osta = Köp, så får du ett automatiskt mejl från huutonet. Där hittar du säljarens epostadress och kontonummer. Betala t.ex. boken/tidningen + fraktkostnaderna eller be säljaren om räkning. Om du beställer flera objekt av samma säljare kan du vänta med att betala tills hela paketets innehåll är klart. Meddela säljaren vad paketet ska innehålla så skickar hen en räkning mejl.
  • Postpaket till Åland är dyrare än paket inom övriga Finland. T.ex. 7 euros paket till finska fastlandet kostar motsvaras av ca 12 euros postpaket till Åland eller 11 euros matkahuolto-paket till Mariehamn. Fråga säljaren om fraktkostnader utanför Finland.

"Jag måste utgå ifrån att det finns en reell möjlighet att Putin eller hans anhang kommer att lyckas att döda mig nån dag. Nej, jag har ingen dödslängtan och jag tänker definitivt inte låta dem lyckas ta livet av mig. Jag har vidtagit åtgärder för att skydda mig, de flesta av dem måste naturligtvis förbli hemliga, men en av dem kan jag avslöja: den här boken. Om jag blir dödad, så vet ni nu vem som gjorde det. Och när min motståndare läser boken så inser också han att ni vet. Så, om ni vill stödja mig i kampen för rättvisa, och för att ge Sergej Magnitskij upprättelse, sprid den här historien till så många som möjligt. Den enkla handlingen kommer att hålla minnet av Sergej levande och betyda mer än aldrig så många livvakter för att hålla mig vid liv."

En verklighetsbaserad thriller om finansmannen som utmanade Putin, och om hur mordet på hans advokat blev till storpolitik och väckte kalla kriget till liv igen.

sökord Ryssland Vladimir Putin korrumption maffia Venäjä korruptio memoarer biografier

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 20 vrk 6 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 20 vrk 6 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.