Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Bill Cosby: AIKA RIENTÄÄ. Johdanto Alvin F. Poussaint. Suomentanut Ilkka A. Rekiaro. 1987 WSOY (ensimmäinen painos). 137-sivuinen sidottu kirja, ehjä kansipaperi, itse kirja täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Aika rientää (1987; Time Flies 1987) on maailman kuuluisimman tv-isän kaikkien aikojen kirja kaikenikäisille. Bill Cosby on saavuttanut iän, jossa pehmeät osat tulevat koviksi ja kovat pehmeiksi, mutta pää on yhä kumpaakin. Paljon muutakin tapahtuu kun aika rientää. Keskivartalo pyrkii pullistumaan, näköä haittaa, muisti ravistuu, kaikki refleksit hidastuvat jne. ”Ainoa hyvä puoli muistin huonontumisessa on, että se on lähentänyt minua äitiini. Nykyisin me molemmat unohdamme kaiken yhtä aikaa.” Viisikymmentä on pieni ikä puulle, mutta paljon entiselle neljännesmailerille, jonka poika nykyisin sanoo: ”Isä, minä en voi juosta kanssasi neljääsataa metriä ellen ota jotain luettavaa mukaan.” Bill Cosby keskittää lämpönsä, viisautensa ja säkenöivän älynsä asiaan, joka tuntuu olevan jokaisen mielessä. Se on ajan riento ja ne eri tavat, joilla tarkkailemme maailmaa eri ikäisinä ja varsinkin viidenkympin korvilla. Aika rientää on hilpeä, rikas, persoonallinen kirja yleisinhimillisestä aiheesta, joka koskettaa meitä kaikkia iästä riippumatta. ”Älä huolehdi seniiliydestä. Kun se iskee sinuun, et huomaa mitään.”

”Tämä on vasta toinen kirjani, mutta olen varmasti vanha kirjailija. Nuorempi kuin Francis Bacon mutta vanhempi kuin kirjoittaessani Isän homman. Olenko nyt ikääntymisen asiantuntija? En kai, en tiedä gerontologiasta muuta kuin miten se sana kirjoitetaan. Olen pannut tähän kirjaan yksinkertaisesti kertomuksen siitä millä tavalla nyt elää mies joka saapui maailmaan 1937, vain kymmenen päivää ennen Teräsmiehen syntymää. Minun tapauksessani ei kuitenkaan kiidä muu kuin aika.” Bill Cosby

William Henry Cosby, Jr. (s. 1937 Philadelphia, Pennsylvania) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten televisio-sarjoista Minä vakooja (I Spy 1965–68), Bill Cosby Show (The Bill Cosby Show 1969–71) ja Bill Cosby Show (The Cosby Show 1984–92). Bill Cosby Showssa oli ensimmäistä kertaa pääosassa hyvin toimeentuleva keskiluokkainen tummaihoinen amerikkalainen perhe. Sarjassa oli yhteiskunnallisia teemoja kuten huumeet, teiniraskaudet, lukutaidottomuus ja jengiväkivalta. Bill Cosby väitteli kasvatustieteen tohtoriksi 1977. Hän on julkaissut teokset Fatherhood (1986; Isän homma 1986), Time Flies (1987; Aika rientää 1987), Love and Marriage (1989; Rakkauden nimissä 1989), Childhood (1991; Poika on poika 1993), Kids Say the Darndest Things (1998) ja Congratulations! Now What?: A Book for Graduates (1999).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 112 vrk 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 112 vrk 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.