Kuvaus

Bill Klatte  - Kate Thompson - Lähimmäinen ongelmana

Fabella 2010

Useimmilla meistä on elämässämme joku, josta välitämme, mutta jota on todella vaikea rakastaa: alkoholiongelmainen puoliso tai sisarus, huolia tai pelkoja aiheuttava äiti tai isä, aikuinen lapsi, joka tuntuu tekevän samat virheet uudelleen ja uudelleen tai elämänhallinnan menettänyt ystävä. Haluaisit päästä eroon läheisesi aiheuttamista ongelmista, mutta et haluaisi hylätä häntä. 

Tämä kirja tarjoaa työkalut, joiden avulla voit käsitellä suhdettasi ongelmaläheiseen. Opit tunnistamaan, millaisia haittoja läheisesi käytös on tuonut omaan elämääsi. Opit hyväksymään tosiasian, että tuon ihmisen tapa toimia ei ehkä koskaan muutu, mutta sinä itse voit muuttaa omaa toimintatapaasi ja reaktioitasi. Samalla kun opit suhtautumaan ongelmaläheiseesi omilla ehdoillasi, opit hallitsemaan niitä reaktioita, joita muuttunut käyttäytymisesi hänessä herättää. 

Yhdysvaltalainen Bill Klatte, MSW, LCSW, on toiminut yli 30 vuoden ajan psykoterapeuttina ja sosiaalityöntekijänä. Hän on ohjannut tuhansia ihmisiä yksilö-, ryhmä- ja perheterapiassa. Kanadassa asuva Kate Thompson on kirjailija, kouluttaja, elämäntaitovalmentaja ja toimittaja. Hän on ollut mukana vetämässä seminaareja mm. seksuaalisesta hyväksikäytöstä, perheväkivallasta ja henkilökohtaisesta kasvusta.

 

hakusanoja Ihmissuhteiden psykologia Elämänfilosofia. Elämäntaito ihmissuhteet perhe-elämä elämänhallinta vanhemmuus parisuhde sosiaalinen vuorovaikutus riippuvuus riippumattomuus itsekasvatus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
tai
Sulkeutuu 54 vrk 1 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12 € Sulkeutuu 54 vrk 1 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.