Kuvaus

Huuto-/ostohinta   y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Tuomas Jäntti: MONTA TIETÄ TIELLE. 2006 Päivä. 160-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Monta tietä tielle (2006) vie lukijan risteyspaikkoihin, joissa valitaan kulureittiä eteenpäin. Pastori Tuomas Jäntti antaa puheenvuoron niille, jotka ovat tehneet valintansa ja ottaneet uuden suunnan. Apua valintaan löytyy ”tienviitoista”, ja kaikilla on mahdollisuus löytää Tie: ”Minä olen tie, totuus ja elämä”, sanoo Vapahtajamme (Joh. 14:6). Tuomas Jäntti valottaa myös Raamatun avulla kristillisen uskon keskeisiä käsitteitä.  Kirja on sekä henkilökohtaista puhuttelua että innostavaa opetusta – kuin kiehtova matka, jossa välillä kysytään neuvoa ja välillä tutkitaan karttaa ja tienviittoja!

 

2. Tuomas Jäntti: VASTAUKSIA ELÄMÄN TÄRKEIMPIIN KYSYMYKSIIN. 2006 Päivä (3. painos). 80-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin (2003) -teoksen alaotsikoksi on merkitty ’Tosiasioita, jotka perustuvat Jumalan sanaan, Raamattuun’. Kirjansa alussa, Saatteeksi-luvussa Tuomas Jäntti kirjoittaa: ”Uskon, että monet ihmiset kaipaavat varmaa, luotettavaa tietoa siitä, mikä on onnellisen elämän salaisuus, mikä on elämän syvin tarkoitus ja miten saa varmuuden kuolemanjälkeisestä olotilasta. Olen paljon ajatellut näitä asioita palvelustyössäni evankelistana ja pastorina. Niinpä olen Jumalan iankaikkisesti luotettavan Sanan perusteella laatinut tämän kirjasen.” Vastaus ihmisen syvimpään tyhjyyteen, janoon ja ongelmiin ei ole niiden kieltäminen, eivät huumeet, ei filosofia, eivät uskonnot, ei raha eivätkä nautinnot, vaan elävä persoona, Jeesus Kristus, Vapahtaja. Näin vakuuttaa Tuomas Jäntti niille, jotka ovat elämässään eksyksissä, ahdistuneita tai vain turhautuneita. Kirjoittaja muistuttaa Raamatun ihmeellisistä lupauksista, jotka koskevat jokaista ihmistä. Ne eivät ole sanahelinää, vaan luotettavia vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin!
 
Pastori ja evankelista Tuomas Jäntti tunnetaan sytyttävänä herätyssaarnaajana ja lämpimänä ihmisenä. Hän on toiminut Suomessa seurakuntapastorina ja osallistunut kymmenien seurakuntien evankeliointikampanjoihin. Vuodesta 1976 lähtien hän on toiminut vakituisesti enimmäkseen Espanjan, Kanadan ja Yhdysvaltain siirtosuomalaisten parissa. Tuomas Jäntti tunnetaan myös kirjailijana. Ensimmäisen kirjansa Malja pohjaan, entä sitten? hän julkaisi 1976. Seuraavasta kirjasta Sykkeessä (1997) on tullut klassikko, samoin kirjasta Vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin (2003). Jäntin viimeisin teos on Totuuden hetkiä (2011).

 

3. Billy Graham: ELÄMÄSTÄ ON KYSYMYS! Suomentanut Merja Pitkänen. 1987 Kustannuskeskus Päivä Oy. 117-sivuinen nidottu kirja, pientä kulumaa lukuun ottamatta ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Elämästä on kysymys (1987) -teoksessa Billy Graham kirjoittaa elämän ydinkysymyksistä. Teos on ilmestynyt Helsinki Missioon 1987. Suomennoksen johdanto varoittaa: "Ole varuillasi, kun luet näitä Billy Grahamin saarnoja - ne muuttavat elämäsi! Joudut haasteen eteen, olitpa sitten kristitty tai etsijä, joka ei ole vielä ottanut viimeistä askelta Jeesuksen Kristuksen seuraamiseen. Jokainen tavallinen ajatteleva ihminen on joskus elämässään kysynyt itseltään: Miksi me olemme täällä? Mitä tapahtuu kun kuolemme? Billy Graham antaa toivoa herättäviä ja käytännöllisiä vastauksia näihin kysymyksiin. Hän osoittaa Raamatun avulla, miten voimme selvitä tässä elämässä, mutta hän myös osoittee kuinka valmistautua seuraavaan. Hän muistuttaa meitä niistä asioista - elämästä, kuolemasta, todellisuudenpaosta, huolista, perheestä, rikkoutuneista kodeista - jotka ovat kaikille meille yhteisiä riippumatta siitä, mikä on meidän sosiaalinen asemamme tai kansallisuutemme."

Billy Graham (s. 1918 Charlotte, Pohjois-Carolina – 2018 Montreal, Pohjois-Carolina) oli yhdysvaltalainen baptistitaustainen kristillinen saarnaaja. Hän on itse kertonut: ”Elämäntehtäväni on auttaa ihmisiä löytämään henkilökohtainen suhde Jumalaan”. Hänen on arvioitu saarnanneen 1947–2005 evankeliumia 210 miljoonalle ihmiselle. Billy Grahamilla on vaimonsa kanssa viisi lasta, kolme tytärtä ja kaksi poikaa. Tutkimuksen mukaan Graham on vaikutusvaltaisin saarnaaja Yhdysvalloissa. Grahamin toiminta perustui suuriin, kirkkokuntarajat ylittäviin, herätyskokouksiin, joita kutsutaan nimellä missio. Suomen vierailuillaan hän on yleensä saarnannut Olympiastadionilla. Kalevi Lehtinen aloitti missiotyönsä Grahamin esimerkin innoittamana Missio Helsingin jälkeen 1987.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 110 vrk 15 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 110 vrk 15 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.