Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Avaamaton Bio-Life tyrosine ravintolisäpurkki, jonka parasta ennen päiväys on: 8 / 2017
Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli päivässä mieluiten tyhjään vatsaan.
Purkissa on 60 kapselia.


"Tyrosiini on aminohappo joka toimii elimistössä mm. kilpirauhashormonien, melaniinin ja mm. dopamiinin, noradrenaliinin ja adrenaliinin esiasteena. L-tyrosiinin käyttöalueita ovat mm. masennus, stressistä johtuva ahdistuneisuus, henkinen väsymys tai uupumus sekä kilpirauhasen vajaatoiminta.

L-Tyrosiini on tärkeä kilpirauhashormonin ja dopamiinin muodostumiselle. Dopamiinin puute aivoissa voi aiheuttaa masennusta ja parkinsonintaudille tyypillisä oireita. L-Tyrosiini voi nopeasti lievittää akuuttia stressiä ja ehkäistä vakavaa masennusta. L-Tyrosiini saatta myös estää stressi- tai hormoniperäisiä migreenikohtauksia ja lievittää "kahvinpuutepäänsärkyä". L-Tyrosiinia on käytetty myös huume- ja lääkeaineriippuvuusvieroituksessa estämään masennusta.

L-Tyrosiini voi tehdä ihmeitä urheilusuoritukselle ja parantaa kilpirauhasen säätelemää rasva-aineenvaihduntaa. Se auttaa säästämään lihasproteiineja laihdutusjaksojen aikana ja edistämään "rasvanpolttoa". Tästä syystä L-Tyrosiini on oiva lisäapu laihduttajille.

L-Tyrosiini auttaa alhaisesta ruumiinlämmöstä kärsiviä, koska se lisää rasvanpolttoa ja energiasynteesiä. L-Tyrosiini vaikuttaa myös melaniinin eli ihopigmenttimuodostukseen. L-Tyrosiini voi olla hyödyksi ehkäistäessä vitiligoa eli valkopälvisyyttä. Orvaskeden melanosyyttisolut valmistavat melaniinipigmenttejä tyrosiinista aivolisäkkeen tuottaman hormonin myötävaikutuksella."
luontainenterveys.fi

Nouto Espoosta tai edullisin toimitus Ärräpakettina: 5,80€


hakusanoja: lisäravinne, ravintolisä, masennus, kilpirauhanen, luontainen terveys, luontaishoito, tyrosiini, bio life

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 16.8.2017 19:11

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.