Kuvaus

Tämä M-kokoinen panta sai koristeekseen neonpinkin tähtiniitin, joka sopiikin siihen kuin nakutettu! Musta ja pinkki on väriyhdistelmänä aina toimiva ja tässä puolikiristyvässä pannassa värit sopivat myös mainiosti yhteen!

Mustan ja neonpinkin BioThanen kaveriksi on valikoitunut perus metalliväriset teräksestä valmistetut metalliosat.

 

Pannan ympärysmitta ketju auki: 53 cm

Pannan ympärysmitta ketju kiristyneenä: 40 cm

Ketjun pituus: 12 cm

Pannan leveys: 1,9 cm

 

Mitä on BioThane®?

Se vaikuttaa nopeasti nahkamaiselta, mutta on 100 % vegaaninen materiaali, jossa on PVC-pinnoitettu nailonnauhaydin. Pääasiassa käyttämässämme BETAssa paksuus on 2,5 mm.

 

BioThanen osalta on seuraavanlaisia suuntaa antavia suosituksia:

* 16 mm levyinen 8-25 kg painaville koirille

* 19 mm levyinen yli 15 kg painaville koirille

 

BioThanen murtolujuuksia:

* 13 mm 225 kg

* 16 mm 283 kg

* 19 mm 340 kg

* 25 mm 450 kg

* 38 mm 675 kg

 

BioThanen hyviä puolia ovat sen keveys, kestävyys, taipuisuus ja lisäksi se hylkii likaa erittäin hyvin! BioThane ei homehdu eikä se myöskään jähmety pakkasella. Helppo ja nopea puhdistaa nopeasti pyyhkäisemällä tai vesihanan alla.

Monet käytetyt metalliosat ovat pinnoitettuja ja on hyvä muistaa, että pinnoitus väistämättä kuluu käytössä. Tämä ei kuitenkaan vaikuta metalliosien kestävyyteen. Käytämme tuotteissamme teräksestä valmistettuja O- ja D-renkaita, jotka ovat hitsattuja. Myös soljet, ketjut ja niitit ovat terästä.

Muistathan tarkistaa ja huoltaa koirasi varusteet säännöllisesti! Metalliosat olisi hyvä kuivata kastumisen jälkeen. Tuotteet olisi muutenkin hyvä puhdistaa heti likaantumisen jälkeen.

 

Mittaaminen

Parhaiten oikean mitan saa mittanauhalla. Solkipantojen osalta kannattaa ottaa koiran kaulasta mitta siitä kohtaa, johon panta yleensä asettuu. Huomioi, että alle mahtuu pari sormea ettei pannasta tule liian kireä. Koiran on hyvä joko seistä tai istua kun mittoja otetaan.

Valmista pantaa valitessa kannattaa ottaa sellainen koko, jossa kaulasta saatu mitta osuu mahdollisimman keskelle kokohaitaria. Pantojen koot menevät limittäin ja joissain tapauksissa voi joutua valitsemaan kahden koon väliltä. Tällöin panta kannattaa valita koiran ja oman mieltymyksen mukaan, eli sopiiko rennommin istuva panta vai onko pannan parempi olla hieman napakka.
Puolikiristävää pantaa varten ota napakka mitta siitä kohtaa, johon panta normaalisti asettuu. Pannan ei ole tarkoitus kuristaa koiraa, vaan kiristyä juuri sen verran ettei se pääse luiskahtamaan koiran pään yli. Ketjusta tulee lisää pituutta noin 10 cm, jonka ansiosta panta istuu rennosti koiran kaulassa, ja tarvitessa kuitenkin kiristyy juuri sopivasti. Meillä on myös pantoja pidemmällä ketjulla.

Mittaathan koiraltasi sekä kaulan että pään ympäryksen, jotta panta on helppo pukea, eikä se pääse kireänä luiskahtamaan pään yli. Esimerkiksi jos koirasi kaulanympärys olisi 40 cm, niin koiran pää ei saisi leveimmästä kohdasta olla yli 50 cm, jotta pannan saa helposti puettua ja riisuttua. Tässä vaiheessa kannattaakin harkita pantaa, jossa on esimerkiksi 15 cm pitkä ketju, jotta panta on koiralle mukavampi laittaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,90 €
Sulkeutuu 13 vrk 5 h 56 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,90 € Sulkeutuu 13 vrk 5 h 56 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.