Tuote on myyty käyttäjälle 12X06Z hintaan 21 €

Kuvaus

Paketti sisältä (13 kpl): 
1.Aquasource Cica Nutri Cream 30 ml
Biothermin Aquasource Cica Nutri Cream on täyteläinen ja kosteuttava päivävoide kuivalle iholle. Päivävoide kosteuttaa ihoa välittömästi ja jopa 48 tunnin ajan. Koostumus sisältää rohtosammakonputkea, joka tunnetaan rauhoittavista ja hoitavista ominaisuuksistaan, sekä probioottista Life Plankton -yhdistettä – Biothermin ainutlaatuista, luonnollista alkuperää olevaa nimikkoainesosaa. Iho tuntuu miellyttävältä, pehmeältä ja saa uutta hehkua. Päivävoiteen täyteläinen ja miellyttävä koostumus imeytyy nopeasti ihoon jättäen sen silkinpehmeäksi ilman kiristävää tunnetta1.Aquasource Cica Nutri Cream 30 ml .
2. Aquasource Hyalu Plump Gel 15 ml.
Aquasource Hyalu Plump Gel (normaali ja sekaiho) 15 ml: Biothermin Aquasource Hyalu Plump Gel on raikas ja kosteuttava päivävoide normaalille ja sekaiholle. Siinä on geelimäinen koostumus. Se kosteuttaa ihoa välittömästi. Luonnollista alkuperää olevan, kosteuttavan hyaluronihapon ansiosta iho säilyttää kosteutensa jopa 48 tunnin ajan. Päivävoide sisältää myös probioottista Life Plankton -yhdistettä – Biothermin ainutlaatuista, luonnollista alkuperää olevaa nimikkoainesosaa. Se jättää ihon raikkaaksi ja miellyttävän tuntuiseksi rauhoittaen ihoa ja antaen sille täyteläisyyttä.
3. Life Plankton Essence Sheet Mask 27 ml.
Ravitseva kertakäyttöinen kangasmaski, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa antaen kaunista hehkua iästä ja ihotyypistä riippumatta.
4. Biosource Total Renew Oil Cleanser All Skin Types 30 ml.
Biosource Total Renew Oil Cleanser All Skin Types on vaahtoava puhdistusöljy, joka poistaa meikin ja puhdistaa ihon perusteellisesti. Saat puhtaan ihon ja kauniin hehkun. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Se sisältää Life Plankton™ -leväyhdistettä, joka on peräisin Ranskan kuumista lähteistä. Life Plankton™ -yhdiste hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.
5. Biosource Eau Micellaire Water 2-In-1 300 ml .
Biotherm Biosource Eau Micellaire Water 2-In-1 on kosteuttava kasvovesi ja meikinpoistaja yhdessä tuotteessa, se puhdistaa ihon ja poistaa meikit. Kaikille ihotyypeille, myös herkälle.
6. Aquasource Night Spa 20 ml.
Biotherm Aquasource Night Spa Cream on kosteuttava, geelimäinen yövoide. Sopii kuivalle iholle. Aquasource Night Spa sisältää Biothermin luonnollista alkuperää olevan nimikkoainesosan, Life Planktonin™, probioottifraktion, joka on yksi ihoa uudistavimmista ja ainutlaatuisimmista ainesosistamme ja joka tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan. Iho menettää yön aikana kosteutta, samalla kun se on ihon parasta uusiutumisaikaa.
7. Life Plankton Sensitive Emulsion 10 ml.
Kosteuttava, hoitava, rauhoittava ja vahvistava emulsio.
8. Biotherm Aquasource Gel 20 ml .
Biotherm Aquasource Gel - Normal/Combination Skin on kosteuttava ja raikas geelimäinen päivävoide normaalille/sekaiholle. Aquasource Gel sisältää Aura Leaf -uutetta, joka on peräisin villinä kasvavasta kasvista (NASTURTIUM OFFICINALE). Koostumus kosteuttaa ja antaa iholle uutta hehkua. Sisältää myös Biothermin luonnollista alkuperää olevan sydänainesosan, Life Planktonin™, probioottifraktion, joka on yksi ihoa uudistavimmista ja ainutlaatuisimmista ainesosistamme. Aquasource Gel kosteuttaa tehokkaasti jopa 48 tunnin ajan.
9.  Life Plankton Elixir 7 ml x 2 kpl.
Seerumi urbaanille iholle, jossa näkyvät ensimmäiset ikääntymisen merkit.
10. Life Plankton Eye Cream 5 ml.
Biotherm Life Plankton Eye on silmänympärysvoide, joka vahvistaa silmänympärysihoa päivän rasituksia vastaan sekä tasoittaa silmänympärysihoa. Jo 8 päivän kuluttua silmänympärysiho on selvästi uudistunut. Ajan myötä juonteet hälvenevät ja tummat silmänympärykset häivyttyvät. Kevyt geelivoide jättää ihon raikkaaksi ja hehkuvaksi. Sisältää 5 % Life Planktonin probioottifraktiota.
11. Blue Therapy Red Algae Uplift Night 5 ml.
Blue Therapy Red Legae Uplift Night on kiinteyttävä ja miellyttävän tuntuinen yövoide kaikille ihotyypeille. Kasvojen piirteet ja muodot muuttuvat ajan myötä, koska kahdenkymmenen ikävuoden jälkeen iho menettää noin. 1% kollageenia vuodessa, mikä johtaa ihon jäykkyyden ja joustavuuden puutteeseen. Kiinteyttävä ja miellyttävä yövoide vahvistaa ihon kimmoisuutta ja lujuutta kollageenifraktiopeptidin ja "Red Algae" -uutteen, Rodophycea, avulla, joka on korjattu Atlantin rannikolla. Yövoide ravitsee ja suojaa ihoa nesteen häviämiseltä yön aikana, ja seuraavana aamuna iho tuntuu raikkaalta, sileämmältä ja sekä hehkuu ihanasti.1. Blue Therapy Red Algae Uplift Night 5 ml.
13. Pieni kosmetikkalaukku.
Kaikki tuoteet ovat uudet ja avaamattomat.
Katso muita tuotteitani! Yhdistelen postikulut. 
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


21 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.3.2024 8:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.