Kuvaus

Myynnissä miesten upea aito ja alkuperäinen BJÖRN DAEHLIE, -hiihtopaita. Paidan koko on LARGE ja se on sangen HYVÄKUNTOINEN ja on ollut vain hieman käytössä. Kyseessä on yksi laadukkaimmista, halutuimmista, suosituimmista ja parhaimmista miesten vaatteiden valmistajista.

Bjørn Dæhlie, joka tunnetaan myös nimellä Dæhlie tai Dahlie, valmistaa korkealaatuisia hiihtovaatteita. Dæhlien valikoima hiihtotakkeja, housuja ja sukkia pitää sinut lämpimänä ja mukavana kaikissa sääolosuhteissa, ja se on tunnettu puhtaasta ja nykyaikaisesta muotoilustaan. Brändin tavoitteena on auttaa sinua tavoittelemaan täydellisyyttä ja maksimoimaan suorituskyvyn.

Brändi perustettiin vuonna 1996 hiihtolegenda Bjørn Dæhlien toimesta, jolla on ennätys 8 olympiakultaa ja joka on 9-kertainen hiihdon maailmanmestari. Tämän vertaansa vailla olevan asiantuntemuksen ansiosta Dæhlien vaatteet ovat yksiä alan parhaimmista. Monet menestyneet urheilijat käyttävät Dæhlien tuotteita, ja se on myös Norjan maastohiihtojoukkueen virallinen pukija.

Björn Dæhlien vaatteiden tarkoituksena on inspiroida sisäisiä vaistojasi ja saada sinut sekä näyttämään että tuntemaan hyvältä.


Neuleen sovitus onnistuu mainiosti ennen varsinaista ostopäätöstä

Lisäkuvia saat pyynnöstä

Kahdet, kolmet tai niin monet farkut kuin haluat nyt samoilla postikuluilla

Katso myös muut kohteeni !!

Björn dahlie, bjorn daehlie, dählie, däehlie

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 1 vrk 12 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

23,90 € Sulkeutuu 1 vrk 12 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.