Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

13 on brittiläisen Black Sabbathin yhdeksästoista studioalbumi. Albumi julkaistiin Euroopassa 7. kesäkuuta ja Pohjois-Amerikassa 11. kesäkuuta 2013. 13 on Black Sabbathin ensimmäinen studioalbumi laulaja Ozzy Osbournen kanssa sitten vuoden 1978 Never Say Die!:n ja ensimmäinen basisti Geezer Butlerin kanssa sitten vuoden 1994 Cross Purposesin.

Black Sabbathin alkuperäinen kokoonpano – Osbourne, Butler, kitaristi Tony Iommi ja rumpali Bill Ward – aloitti albumin työstämisen jo vuonna 2001 tuottaja Rick Rubinin kanssa. Albumia viivästytti kuitenkin Osbournen sooloura ja yhtyeen muiden jäsenten perustama Heaven and Hell -yhtye. Viivästysten jälkeen yhtye kertoi vuonna 2011 aloittavansa albumin työstämisen alusta Rubinin kanssa. Rumpali Bill Ward jättäytyi kuitenkin projektin ulkopuolelle, ja hänen sijastaan albumin rumpuosuudet soitti sessiomuusikko Brad Wilk.

Albumin ensimmäinen singleGod is Dead?” julkaistiin digitaalisena singlenä 19. huhtikuuta ja seuraava singlejulkaisu ”End of the Beginning” 15. toukokuuta.

Albumi debytoi Suomen albumilistan kolmantena, ja yhtyeen kotimaassa Britannian albumilistalla albumi nousi ykköseksi. Albumi nousi listakärkeen myös Yhdysvaltain Billboard-listalla ja oli yhtyeen pitkän uran ensimmäinen listaykkönen Pohjois-Amerikassa.

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros, other countries 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

1. “End of the Beginning” 8:07
2. “God Is Dead?” 8:54
3. “Loner” 5:06
4. “Zeitgeist” 4:28
5. “Age of Reason” 7:02
6. “Live Forever” 4:49
7. “Damaged Soul” 7:46
8. “Dear Father” 7:06

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 13:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.