Kuvaus

Hyväkuntoiset

2. Kausi
Entinen hallituksen agentti Raymond "Red" Reddington (James Spader) on ollut jo vuosikymmeniä FBI:n etsityimpien henkilöiden listalla. Viime kauden jaksoissa hän teki käsittämättömän ratkaisun ja antautui viranomaisille.
Nyt Reddington kuitenkin sanelee ehdot FBI:lle, sillä hän koostaa mustaa listaa poliitkoista, gangstereista, vakoiljoista ja kansainvälisistä terroristeista. Hän auttaa nappaamaan heidät kaikki, jos vain Elizabeth "Liz" Keen (Megan Boone) jatkaa hänen aisaparinaan - halusi nainen sitä tai ei.

3. Kausi
FBI-agentti Elizabeth "Liz" Keen on nyt karkuri ja pakomatkalla nerokkaan rikollisen Raymond "Red" Reddingtonin kanssa. Heidän ponnistellessaan pysyäkseen aina askeleen edellä entisiä kollegoitaan Liz uppoutuu Redille tutun alamaailman huonomaineisten kontaktien ja hämärien operaatioiden pariin. Ovatko pahamaineisen mustan listan uudet rikolliset tällä tuotantokaudella ratkaisevassa osassa heidän selviytymisessään vai tuhossaan?

4. KAUSI
Kun iskuryhmä toipuu Lizin yllättävän elossaolon aiheuttamasta järkytyksestä ja Red yrittää selviytyä lähimpien ystäviensä petoksesta, tuntematon mies lähestyy Liziä väittäen olevansa hänen isänsä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 13 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 12 vrk 13 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.