Kuvaus

Blade Runner - The Final Cut - Erikoisjulkaisu (2DVD)

Perustuu Philip K. Dickin klassikkoromaaniin Palkkionmetsästäjä (Do androids dream about electric sheep?).

Elokuva sijoittuu synkkään tulevaisuuden Los Angelesiin vuonna 2019, jossa geneettisesti tuotettuja olentoja, replikantteja, käytetään vaaralliseen työhön Maan siirtokunnissa. Tyrell Corporationin rakentamat Nexus-6-sukupolven replikantit ovat fyysisesti identtisiä ihmisten kanssa. Niillä on kuitenkin ylivertainen voima ja ketteryys, mutta niiltä puuttuvat tunteet. 

Replikanteista tuli laittomia Maassa verisen kapinan jälkeen. Erikoistuneet poliisiyksiköt, Blade Runnerit, metsästävät ja tappavat karanneita replikantteja. Kun epätavallisen raaka ja ovela joukko replikantteja karkaa Los Angelesiin, Harrison Fordin esittämä tarinan sankari Blade Runner Deckard kutsutaan eläkkeeltä takaisin töihin.

Visuaalisesti hätkähdyttävä, ohjaaja Ridley Scottin remasteroitu visio tästä sci-fi -klassikosta poikkeaa kiehtovalla tavalla siitä, mitä elokuvissa kävijät vuonna 1982 näkivät. Tästä versiosta on poistettu Deckardin kertojaääni, Deckardin ja Rachaelin (Sean Young) romanssin kehittymistä seurataan yksityiskohtaisemmin ja "mieltäylentävä" finaali on jätetty pois.

Erityisen kiinnostava muutos on tähän versioon lisätty yksisarvis-visio, joka vihjaa Deckardin kenties olevan humanoidi. Lopputuloksena saadaan ylevä, tunteisiin vetoava vaikutus: loistava elokuva, josta on tehty entistä loistavampi.

Ohjaus: Ridley Scott

Pääosissa: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos, M. Emmet Walsh, Daryl Hannah, William Sanderson

Mukana siis molemmat Blade Runner leffat SUOMI-julkaisut Hyväkuntoiset levyt
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 23 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 6 vrk 23 h 54 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.