Kuvaus

Toiminta vuodelta 1998

ohjaus Stephen Norrington

pääosissa Wesley Snipes ja Stephen Dorff.


Stephen Norringtonin ohjaama BLADE on vertahyytävä actiontrilleri, jossa kuolematon soturi, Blade saa tehtäväkseen pelastaa ihmiskunnan vampyyrien kynsistä. Blade, jonka suonissa virtaa osaksi vampyyriverta, omaa yliluonnolliset voimat ja vampyyrien oveluuden. Nyt hänellä on edessään vertaisensa vastustaja, vampyyrien herra, diakoni Frost, joka aikoo valloittaa ihmiskunnan.


BLADE II

Marvelin sarjakuvien sivuilta herää henkiin hengästyttävä jatko-osa vuoden 1998 menestyselokuvalle Blade.

Wesley Snipes on Blade - puoliksi ihminen, puoleksi vampyyri. Häntä riivaa halu kostaa syntymäkirouksensa ja hän aikoo pelastaa ihmisrodun vertaimevältä helvetiltä.

Toimintaa pursuvassa seikkailuelokuvassa Bladen on liittouduttava arkkivihollisensa - raskaasti aseistetun vampyyriryhmän - kanssa taistellakseen vielä hirveämpää pahaa vastaan, jollaista he eivät ole aikaisemmin kohdanneet: pimeässä saalistaa uusi super-vampyyrirotu aikeenaan tuhota niin Blade kuin vampyyritkin.



BLADE TRINITY

Blade (Wesley Snipes) palaa äärimmäisen vampyyrinmetsästäjän saappaisiin trilogian kivenkovassa päätösosassa.

Blade on taistellut vampyyreja vastaan vuosikaudet yön pimeän suojassa. Päädyttyään salajuonen kautta FBI:n etsityimpien rikollisten listalle hänen on astuttava valokeilaan ja yhdistettävä voimansa tahon kanssa jonka olemassaolosta Blade ei ollut tietoinen: vampyyrinmetsästäjien joukon nimeltä Nightstalkers.

Heistä kovimman koulun käyneet Abigail (Jessica Biel) ja Hannibal (Ryan Reynolds) taustavoiminaan Blade seuraa verisiä jälkiä, jotka johtavat aina häntä riivaavan rodun muinaisen kantaisän, Draculan kintereille.



ääni; Englanti 5.1 / DTS ES 6.1

teksti; mm. SUOMI, RUOTSI

kesto; 115 min + 112 min + 117 min

kannet; Suomi-versiot

- K18 -










 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 16 vrk 14 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19 € Sulkeutuu 16 vrk 14 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.