Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Blake Morrison : Milloin näitkään isäsi viimeksi?

Lasten suurimpia pelkoja on pelko omien vanhempien menetyksestä. Kirjailija Blake Morrison
oli 40-vuotias kun hänen lääkäri-isänsä kuoli, 75-vuotiaana. Vaikka hänellä oli jo omiakin lapsia,
hän huomasi olevansa menetyksen edessä emotionaalisesti kuin pieni lapsi ja vaipui isän hautajaisten jälkeen masennukseen. Ainoana lohtuna oli muistella isää. Kirjailija alkoi kirjoittaa muistoja isästään ja ne kasvoivat lopulta täksi kirjaksi. Teoksesta Milloin näitkään isäsi viimeksi? tuli maailmanlaajuinen menestys, josta tehtiin myös elokuva. Kirjailija yritti vastata kaikkiin hänelle tulviviin kirjeisiin, joissa tuntemattomat ihmiset kiittivät häntä unohtumattomasta lukukokemuksesta ja tuesta jota teos oli antanut heidän omissa menetyksissään ja surutyössään. ”Viisitoista puntaa on halpa hinta terapiasta”, kertoi eräs.

Milloin näitkään isäsi viimeksi? on aseista riisuva ja liikuttava kuvaus perhe-elämästä, isän ja pojan välisestä suhteesta sekä siitä miten ihminen kokee läheisensä menetyksen.

Painovuosi: 2010
Painos: 2.
Sivumäärä: 246
Sidosasu: Nidottu, pehmeäkantinen
Kustantaja: Tammi

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 205

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan; postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Voit halutessasi myös noutaa kirjan liikkeestämme Myyrmäestä, mutta varmistathan ensin, että kirja on jo saapunut varastolta noudettavaksi.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.3.2018 13:15

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.