Tuote on myyty käyttäjälle Jussinos hintaan 5 €

Kuvaus

Viallinen San Remo. Ostettu Kempeleläiseltä myyjältä huuto.netistä, joka oli rekisteröitynyt yksityishenkilönä. En ole uskaltanut palauttaa/valittaa, kun joku jengi kävi tuomassa laitteen.

Mikäli laite on varastettu (=jengimyyjä), niin en usko omistajan kaipaavan autoradiotaan, koska se ei toimi kunnolla.

Vika on semmoinen, että pysyy päällä tuommoiset viitisen minuuttia ja sitten räppää äänet hiljaiselle. Samalla kuuluu kaiuttimesta pamahdus. Viittaisi pääteasteen lämpövikaan. Pelkkä käyttöpaneeli, radio tai CD-soitto, pysyy päällä, mutta äänet vaimenee.

Sammuttamalla laite ainakin 5 minuutiksi toimii taas. Kylmemmällä ilmalla ääni kuuluu hieman pidempään, mikä tukee myös lämpövikaa. Vika ilmenee Radio- ja CD-puolella kummassakin. Pakastamalla etupaneeli vikaa ei saa pois, joten vika on auto-osassa, jossa mm. pääteaste. Veikkaisin, että pääteaste on pilalle luukutettu ja/tai kajarit olleet väärin kytkettynä. Asennuskehikko, ISO-liittimet, asennusohje ja ohjekirja (sähköisessä muodossa) kuuluu hintaan. Ulkoisesti hyväkuntoinen laite.

Voin myydä myös pelkän ohjauspaneeli etupaneeli käyttöpaneeli front panel nappiosan, jos ostajalla ei ole käyttöä vialliselle radio-osalle. Silloin postikulut vain 5e.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.7.2018 11:23
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.