Kuvaus

Bloodpit on vuonna 1998 perustettu tamperelainen rock-yhtye. Bloodpit tuli tunnetuksi vuonna 2005, kun heidän singlensä Out to Find You nousi Suomen singlelistan ensimmäiseksi.

Heinäkuun lopulla 2007 Bloodpit perui kaikki tulevat esiintymisensä ja ilmoitti jäävänsä tauolle laulajan alkoholi- ja mielenterveysongelmien vuoksi. Toukokuussa 2008 yhtye ilmoitti jatkavansa uraansa ja heinäkuussa uusi, viisihenkinen kokoonpano julkistettiin.

The Last Day Before the First on Bloodpitin kolmas, vuonna 2009 julkaistu studioalbumi.

Albumilta ei ole julkaistu singlejä, mutta Skeleton Crew -elokuvassa kuultavaan kappaleeseen "For You to Be Safe" on tehty musiikkivideo.

Tuotantotiedot

Albumi on äänitetty Deerhouse studioilla ja Pekan studiolla joulukuusta 2008 maaliskuuhun 2009. Levyn on tuottanut ja äänittänyt Lauri Koski. Koski on myös miksannut albumin, lukuun ottamatta kappaletta "For You to Be Safe", jonka on miksannut Mikko Raita. Levyn on miksannut Svante Forsbäck.

Albumilla esiintyvät Bloodpitin jäsenet: Antti Ravín (laulu), Paavo Pekkonen (kitara), Petri "Pietu" Hiltunen (kitara), Aleksi Keränen (basso) ja Alarik Valamo (rummut). Levyllä esiintyvät vierailijoina myös Lauri Koski, Eero Pekkonen, Jarkko Hassinen ja Toni Suominen.

Albumin kappaleet ovat Bloodpitin jäsenten säveltämiä. Ravín on sanoittanut kappaleet, paitsi kappaleen "Ode for the Killswitch", jonka hän on sanoittanut yhdessä Pekkosen kanssa. Kappaleet on sovittanut Bloodpit yhdessä tuottaja Kosken kanssa.

Levy on julkaistu Backstage Alliance -levymerkille.

Kappaleet

The Price to Pay – 3 .33

The Beginning of a Fire – 3 .32

Free to Scream – 3 .59

Bloodcurdling Dome – 4 .18

Torn You Within – 4 .41

Sulfur on My Skin – 4 .57

In Your Play – 3 .31

My Escape – 4 .14

Where've the Good Days Gone? – 4 .31

For You to Be Safe – 3 .31

Ode for the Killswitch – 2 .38

Torpid – 5 .23

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 25 vrk 16 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 25 vrk 16 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.