SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859

NOUDOT SOVITTAESSA MA-TO ARKENA N. KLO 16-19

POSTITUSKULUNI C5 KIRJEKUORESSA ON VAIN 2€ JA POSTIN PLUS-MERKILLÄ 3,50€

OSTAMALLA KERRALLA YLI 40€, NIIN POSTITUSKULUNI MANNER-SUOMEEN SISÄLTYVÄT HINTAAN.

Kuvaus

Jkr100 VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ

TIEDOKSI: En alenna hintojani tarjouksien mukaan, niin ovat siten tasapuolisesti kaikille samat. Pitkäaikaisen häirikön vuoksi jouduin muuttamaan, että ostaminen minulta edellyttää positiivisia palautepisteitä. Mikäli olet uusi Huutonetin käyttäjä ja haluaisit ostaa esim. tämän kohteeni, niin ilmoitathan siitä ilmoituksen loppuosassa kohdassa kysymykset. Maksuohjeet näkyvät hetkessä esim. tässä kohteessa, kun "klikkaa" kohtaa Osta ja ne myös lähetetään sähköpostilla Huutonetistä. Toimitus on postitse, kun ostokset postikuluineen on maksettuna tililläni tai sovittaessa saa noutaa, siis en lähde tuotteita tuomaan mihinkään. Maksan yrityskäyttäjänä välityspalkkion Huutonetille minulta ostetuista kohteista ja jos ostosta ei makseta, niin valitettavasti on annettava negatiivinen palaute, että saan sen välityspalkkion takaisin Huutonetistä. Lisätietojani on sopimusehdoissa.
*********************************************
POSTITUSKULUT: Tämän kohteen postituskuluni ovat vain 2,00€ kirjekuoressa ja se lisätään kohteen ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Samassa kirjekuoressa mahtuu kerralla myös lähettämään toisen tuotteeni, jos ilmoituksessani ei ole kerrottu, että se on postitettava yksistään kirjekuoressa tai postipaketissa. Ostamalla minulta kerralla yli 40€, niin postikulut Manner-Suomeen sisältyvät hintaan! Ahvenanmaalle postituskulut katson tapauskohtaisesti ja noutaessa yli 40€:n ostaja saa alennusta 2-6€ riippuen siitä, mitä postituskuluni ostoksille olisivat olleet.
*********************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10] TYYDYTTÄVÄ: [7][7+][7½][-8]
LISÄTIETOJA: En havainnut levyssä jälkiä.
*********************************************
TUOTETIEDOT: 
 [SUOMITEKSTIT] Kuvien tuote

Analyze That - Jatkoterapian tarpeessa (Blu-ray)

Komedia vuodelta 2002 ohjaus Harold Ramis pääosissa Robert De Niro ja Billy Crystal.


Mafiapomo Paul Vitti päätyy telkien taakse Sing Singiin ja päättää laulaa. Siis ihan oikeasti. Kalterilintu raakkuu ilmoille West Side Storyn lauluja ja laittaa pystyyn semmoisen show?n, että liittovaltion viranomaiset päättävät toimittaa hänet hoitoon. Lopulta katsotaan parhaaksi luovuttaa Vitti terapeutti Ben Sobelin osaaviin käsiin.
Pojat ovat palanneet ja huumorinkukka on edelleen se kaunein kukka, kun Robert De Niro (Vitti) ja Billy Crystal (Sobel) nähdään jälleen ykkösosan rooleissaan! Vauhtikaksikko lyöttäytyy taas yksiin ohjaaja Harold Ramisin kanssa; mukana tutun kierossa menossa ovat myös Lisa Kudrow ja Joe Viterelli. Tällä kertaa Vitti on valmis etsimään laillista työsarkaa ja ryhtymään nuhteettomaksi veronmaksajaksi. Tai ainakin niin hän väittää. Mutta voiko ylikierroksilla pörräävä Sobel uskoa Vittiä, varsinkin kun värikkäitä mafiahemmoja tulee vastaan joka puolella. Ennen kuin tämä hämäräsavotta on ohi, Sobel itse voi olla täsmäterapian tarpeessa!

Käsikirjoitus
Kenneth Lonergan
Peter Tolan

Näyttelijät
Robert De Niro
Billy Crystal
Lisa Kudrow
Joe Viterelli
Cathy Moriarty
John Finn
Kyle Sabihy
Callie Thorne
James Biberi

Kesto: 95 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

K15

**********************
Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos kansissa on mielestäni normaalia enemmän kuluman jälkiä/tarran jälkiä ym. ja jos kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinnistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
***********************************************

H8(20112020)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 107 vrk 19 h 29 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 107 vrk 19 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.