Tuote on myyty käyttäjälle Timova hintaan 55,05 €

Kuvaus

Myyn kuvissa näkyvät virheettömässä kunnossa olevat Blu-ray-elokuvat. Saatat nähdä koteloissa 3D- tai 4K-tekstit, mutta koteloissa on VAIN "perus-Blu-rayt". Ainoat poikkeukset ovat Star trek 4K-julkaisu, Deadpool 2, Watchmen Ultimate cut sekä Batman v Superman Ultimate edition, jotka sisältävät 4K-version elokuvasta.
Star trek 4K-versio, Matrix Revolutions, Akira sekä Tomb raider ovat muoveissa, mutta jokainen elokuva on muutenkin täysin naarmuton.

Elokuvien joukosta löytyy eri Marvel- ja DC-elokuvia, X-Men, MCU (Iron man, Avengers Infinity war, Endgame yms), Spider-man-, Scifi-elokuvia Star warsista, Trekiin, Matrixiin yms. Löytyy eri animaatio-leffoja Disneystä, Sonyn ja Blue Skyn-elokuviin. On myös eri seikkailu-leffaa Muumio-leffoista Jurassic parkiin, Disney live action-leffoja yms. Kuvissa ei välttämättä näy, mutta X-Men-leffojen joukossa on The Last stand.

Suurin osa sisältää suomenkieliset tekstitykset (animaatio-leffoissa suurimmassa osassa myös dub), mutta poikkeuksia ovat: Aladdin (2019), Puss in boots, Akira, The Lion king (2019), Watchmen Ultimate cut sekä Frozen 2, jotka sisältävät vain englannin kielen versiot (Akirassa tietenkin myös japani).

Ota myös nämä seikat huomioon: X-Men: Days of future past "The Rogue cut", Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset "Pidennetty versio" sekä Deadpool 2 sisältävät VAIN teatteri-versiot elokuvista. Batman v Superman-julkaisu on alkuperäinen 4K-julkaisu, joka ei sisällä uudemman version 4:3 IMAX-kohtauksia. Pääasiassa koteloissa on vain pelkkä elokuva, mutta osassa löytyy myös bonus-materiaali-levy/DVD.

Leffat voi noutaa Oulunkylän läheltä Veräjälaaksosta tai voin postittaa lisämaksusta, n. 15€.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
55,05 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2022 12:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.