SIISTIT LEFFAT
LISÄTIETOJA:www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
Postituskulut C5 kirjekuoressa, jos tuote tai jopa kaksi (KATSO MYYNTI-ILMOITUS) siihen mahtuvat on vain 2,5€ tai Postin Plus-merkillä 4€. UUTTA! POSTITUSKULUT POSTIPAKETISSA MANNER-SUOMEEN 0€, JOS KERRALLA OSTAA YLI 50€.

Kuvaus

Jkr100 (SIISTIT LEFFAT) VALIKOIMASTA: DVD/BLU-RAY ELOKUVIA, TV-SARJOJA, CD:ITÄ JA KONSOLIPELEJÄ. Tervetuloa nettiostoksille!
*************************************
Ei hintojen alennuksia tarjouksien mukaan. Tarvittaessa ohjeita ostamiseen linkistä: https://www.huuto.net/yritys/sopimusehdot/show/id/688859
*************************************
POSTITUSKULUTTämän myyntikohteen postituskulut C5 kirjekuoressa Suomeen on 2,50€ ja se lisätään ostohintaan, jos noudosta ei ole sovittu. Tämä tuote on mahdollista lähettää samassa kirjekuoressa myös toisen tuotteen kanssa, jos kahdessa myynti-ilmoituksessa on tässä (nro. 2) Postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen on 5,90€. HUOM! Jos valikoimastani ostaa kerralla yli 50€:lla, niin postituskulut postipaketissa Manner-Suomeen sisältyvät ostosten hintoihin. Etu koskee, siis vain postipaketissa lähetettäviä yli 50€;n ostoksia, ei kirjekuorissa lähetettäviä.
*************************************
KUNTOARVIONI: "Levylle" Tästä lisätietoja tuotetietojen jälkeen.
HYVÄ: [8][8+][8½][9-][9][9+][9½][10-][10]
LISÄTIETOJA: En havainnut levyssä naarmuja.
*************************************
TUOTETIEDOT:
  [SUOMITEKSTITKUVIEN TUOTE: 

Werewolf The Beast Among Us - BLU-RAY

Werewolf: The Beast Among Us vaalii Universal Studioiden historiallista hirviöelokuvaperinnettä. Kuutamoöinä kylää terrorisoinut peto on saatava kiinni ja apuun saapuu taitavien ihmissuden metsätstäjien joukko. Paikallinen nuorimies Daniel taivuttelee metsästäjät ottamaan hänet mukaan ajojahtiin. Mutta kun kyläläisten kimpuun hyökätään yksi toisensa jälkeen, Daniel alkaa pelätä, että häikäilemätön vihollinen onkin lähempänä kuin kukaan kuvittelee. Pääosissa Stephen Rea, Ed Quinn, Steven Bauer ja Nia Peeples.

2011

Ohjaus
Louis Morneau

Käsikirjoitus
Catherine Cyran
Louis Morneau
Michael Tabb

Näyttelijät
Steven Bauer
Ed Quinn
Nia Peeples
Stephen Rea
Zoltan Butuc
Rachel DiPillo
Ana Ularu
Adam Croasdell
Guy Wilson
Razvan Gheorghiu
Iulia Carstea

Kesto:
93 min

K16

  *********
  Kuntoarvioni "Levyille" olen tehnyt kirkaan sähkövalon alla ja mielestäni olen ne hyvin kriittisesti arvioinut. Arvioinnissani olen käyttänyt numeroasteikkoa 4-10, mutta tyydyttävä 7 on alin jonka kelpuutan myytäväksi, ja silloinkin pitää olla jo hieman harvinaisempi tuote, mitä edes laitan tarjolle. Lisätietoja kohdassa ilmoitan, jos kansissa on mielestäni normaalia enemmän kuluman jälkiä/tarran jälkiä ym. ja jos kansipapereissa on jotain mainittavaa. Noista arvioinnistani ei varmaankaan ole merkitystä kenellekkään joka haluaa itse sisällöstä nauttia, koska kaikki tuotteeni kyllä toimivat suomessa käytöön tarkoitetuissa toistolaitteissa jotka ovat ehjiä. Nämä numeroarvioni eivät ole kaikissa kohteissani, kun olen ne ottanut myöhemmin käyttöön, mutta palautteistani varmaankin voi huomioida, että en myy huonokuntoisia tuotteita.
  ***********************************************

  D75 (14012022)

  Näytä lisää Näytä vähemmän

  Osta heti

  5,50 €
  Sulkeutuu 109 vrk 19 h 34 min
  Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

  Osta heti

  Lisätiedot

  Maksaminen ja toimitus

  5,50 € Sulkeutuu 109 vrk 19 h 34 min

  Kysymykset

  Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
  Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
  23.1. klo 22:26

  Ok, mietin ja palaan asiaan! Kiitos vastauksesta!

  31.1. klo 7:25

  .

  23.1. klo 22:14

  Moi,jos ostaa niin voiko huomenna tulla hakemaan?

  muokattu 23.1. klo 22:24

  Moi, voi, mutta aikaisintaan vasta joskus klo 17.30 jälkeen.