Kuvaus

Tuotteen Bosch DesignLine vedenkeitin 1,7 L 2400 W Musta, Hopea kuvaus


Bosch DesignLine vedenkeitin 1,7 L 2400 W Musta, Hopea

Bosch DesignLine vedenkeitin tarjoaa tyylikästä muotoilua ja käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen lisäyksen keittiöön. Tämä keitin on suunniteltu helpottamaan veden kuumennusta ja tarjoamaan nopeaa ja tehokasta keittoa. Sen tilava vesisäiliö vetää 1,7 litraa vettä, joten voit valmistaa suuren määrän kuumaa vettä kerralla.

Vedenkeitin toimii uskomattoman tehokkaasti 2400 W:n teholla, joten vesi kuumenee nopeasti ja säästät aikaa. Musta ja hopea värimaailma tuo tyylikkyyttä keittiöösi ja sopii täydellisesti nykyaikaiseen sisustukseen.

Bosch DesignLine vedenkeittimessä on kätevä veden tason ilmaisin, joka auttaa sinua mittaamaan tarkasti tarvitsemasi veden määrän. Voit helposti nähdä, milloin vesi on saavuttanut halutun tason ja valmistaa juomasi täydellisesti.

Olipa sitten kyse aamukahvista, teestä tai muista kuumista juomista, Bosch DesignLine vedenkeitin on luotettava ja tyylikäs valinta. Nauti nopeasta ja helppokäyttöisestä vedenkeittimestä, joka sopii täydellisesti moderniin keittiöösi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 12 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.