Kuvaus

Tuotteen Bosch TWK4P437 vedenkeitin 1,7 L 2400 W Beige, Musta kuvaus


Bosch TWK4P437 vedenkeitin 1,7 L 2400 W Beige, Musta

Tämä Bosch TWK4P437 vedenkeitin on täydellinen lisä keittiöösi. Sen tyylikäs beige-musta ulkoasu lisää tyylikkyyttä ja sopii täydellisesti mihin tahansa keittiön sisustukseen. Keittimessä on tilava 1,7 litran vesisäiliö, joka mahdollistaa suuren määrän veden keittämisen kerrallaan.

Vedenkeitin tarjoaa tehokkaan 2400 W:n tehon, mikä tarkoittaa nopeampaa ja tehokkaampaa veden keittämistä. Sinun ei tarvitse odottaa pitkiä aikoja, vaan saat kiehuvaa vettä helposti ja nopeasti. Voit nauttia kuumasta juomasta hetkessä.

Tämän vedenkeittimen kotelo on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa sen pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Kotelossa on myös veden tason ilmaisin, joka helpottaa veden määrän tarkkailua ja varmistaa, että sinulla on aina tarpeeksi vettä käytettävissä.

Bosch TWK4P437 vedenkeitimessä ei ole johtoa, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja kätevän. Voit siirtää sitä vapaasti keittiössä ilman häiritseviä johtoja. Se on myös varustettu suodatusjärjestelmällä, joka takaa puhtaan ja maistuvan veden joka kerta.

Tee jokapäiväisestä vedenkeittämisestä nautinnollista ja helppoa Bosch TWK4P437 vedenkeittimellä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 6 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.