Kuvaus

Tuotteen Bosch TWK8611P vedenkeitin 1,5 L 2400 W Antrasiitti, Ruostumaton teräs, Valkoinen kuvaus


Bosch TWK8611P vedenkeitin 1,5 L 2400 W Antrasiitti, Ruostumaton teräs, Valkoinen

Bosch TWK8611P on tehokas vedenkeitin, joka tarjoaa käyttömukavuutta ja monipuolisia ominaisuuksia. Tämä vedenkeitin on suunniteltu helpottamaan arkeasi ja tarjoamaan laadukasta kuumaa vettä nopeasti ja vaivattomasti.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Vesisäiliön tilavuus: 1,5 L
  • Teho: 2400 W
  • Kotelon materiaali: Muovi, Ruostumaton teräs
  • Säädettävä termostaatti
  • Veden tason ilmaisin
  • Ylikuumenemissuoja

Bosch TWK8611P vedenkeittimessä on monia käteviä toimintoja, jotka tekevät sen käytöstä helppoa ja turvallista. Johdoton muotoilu mahdollistaa vedenkeittimen helpon siirtämisen paikasta toiseen ilman rajoituksia. Pidä lämpimänä-toiminto pitää veden halutussa lämpötilassa pidemmän aikaa, joten voit nauttia kuumasta juomasta juuri silloin kun haluat. Suodatusjärjestelmä takaa puhtaan ja raikkaan veden jokaisella keittokerralla.

Bosch TWK8611P vedenkeitin yhdistää tyylikkään antrasiitin, ruostumattoman teräksen ja valkoisen värin, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin keittiöihin. Sen kestävät materiaalit ja laadukas rakenne varmistavat pitkäikäisen käytön ja kestävyyden.

Tämä Bosch vedenkeitin on loistava valinta niille, jotka arvostavat nopeaa ja vaivatonta kuumien juomien valmistusta. Hanki Bosch TWK8611P

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 20 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.