Kuvaus

hyväkuntoiset boxit ( 2. kausi muoveissa )

BOSS 1. tuotantokausi

Tom Kane (Kelsey Grammer) nauttii täyttä luottamusta Chicagon kaupunginjohtajana. Vaikka hän on lähihistorian pidetyin johtaja, rappeuttava aivosairaus on viemässä häneltä tämän kaiken.

Lähipiiristä neuvonantaja Kitty O'neill (Kathleen Robertson) ja Kanen poliittinen neuvonantaja Ezra Stone (Martin Donovan) huomaavat jonkin olevan vialla, mutta pysyvät silti vaiti. Kanella on viileät välit edustusvaimonsa Meredithin (Connie Nielsen) kanssa eikä tällä ole aavistustakaan sairaudesta. Vain Emma (Hannah Ware), Kanen vieraantunut tytär huomaa jonkin olevan vinossa ja puuttuu asiaan.

BOSS 2. tuotantokausi

Pormestari Tom Kane (Kelsey Grammer) oli lähellä menettää uransa, perheensä ja järkensä salatessaan vakavan sairautensa keskellä likaista valtataistelua. Kovapintainen konkari vaikuttaa kuitenkin pudonneen jaloilleen ja Kanen ote Chicagosta on yhtä luja kuin aina ennenkin. Lääkitys pitää sairauden kurissa, mutta sivuvaikutukset ovat rajut. Niistä piittaamatta Kane herättää henkiin unohduksissa olleen taloprojektin ja ryhtyy rohkeasti kamppailemaan rakennuksen vallannutta jengiä ja poliittisen koneiston mädännäisyyttä vastaan.

Kanen toiminta kasvattaa miehen ennestään pitkää vihamiesten listaa eikä Meredithvaimon (Connie Nielsen) tukikaan ole itsestäänselvyys. Omien demoniensa kanssa kamppailevasta Emma-tyttärestäkään (Hannah Ware) ei tällä kertaa ole auttajaksi. Pitkäaikaisten neuvonantajiensa Ezra Stonen ja Kitty O'Neillin tuella ja oman häikäilemättömyytensä avulla Kane yrittää jälleen selvitä tiukasta tilanteesta - ja pysytellä kiinni vallan kahvassa.

suomitekstit ja kannet

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Sulkeutuu 96 vrk 14 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 96 vrk 14 h 39 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.