Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien loppuunmyyty ALUEKOODIVAPAA Synapse Films -julkaisu. "1080P/24 FPS HIGH-DEFINITION D5 PREMASTERING."

BOOKLET mukana!

Uutena tilattu jenkeistä, kerran katsottu.
Kunto pelkkää PRIIMAA!!

Kuvaus:

"Vankkaa kulttimainetta nauttivan esikoisensa Basket Casen (1982) jälkeen ohjaaja-kirjoittaja Frank Henenlotterilta kesti kuusi vuotta saada seuraava umpikierolleen vinksahtanut kauhun ja komedian yhdistelmänsä kankaalle. Tulos oli onneksi vaivan arvoinen, Brain Damage nimittäin on paitsi teknisesti pätevämmin kerrottu, myös sisällön osalta huomattavasti rikkaampi tuotos."

"New Yorkissa asuva nuori mies Brian (Rick Hearst) ei yllättäen iskevän sekavan kuumeolon vuoksi eräänä iltana pääse sovituille treffeille tyttöystävänsä Barbaran (Jennifer Lowry) kanssa. Yö senkun pahenee kun Brian alkaa hallusinoida silmäksi muuttuvaa kattolamppua ja sinisen nesteen täyttämää huonetta. Syy selvää kuitenkin pian: kerrostalon naapurikämpästä Brianin kimppuun on karannut sinertävää paskapökälettä muistuttava mato, joka erittää niskan kautta aivoihin sinistä nestettä, josta tulee psykedeelisen euforinen olo. Paha vain, että mukavia jutteleva ja Elmeriksi esittäytyvä mato (äänenä kauhuohjelmajuontaja Zacherley) vaatii vastineeksi ravinnokseen ihmisten aivoja. Ja niitähän saa vain tappamalla. Pian omaan aivokuoreensa koko ajan uutta nestefiksiä kaipaava Brian on toivottomasti koukussa, eikä kukaan hänen ympärillään ole turvassa."

"Addiktiota osuvan järjenvastaisen metaforan kautta käsittelevä Brain Damage on lähtöisin Henenlotterin omista seikkailuista kokaiinin parissa. Hetken euforia ja voimantunne vaihtuu jatkuvasti pahenevaksi harhaiseksi riippuvuudeksi, jonka eteen on valmis kirjaimellisesti mihin vain. Itsetuhon kierre siirtyy ihmiseltä toiselle, eikä kukaan selviä voittajana - paitsi tietysti leppoisasti lauleskeva, pöllypäisen lastenohjelmajuontajan mieleen tuova Elmer."

"Suorasukaisen koruttomasti etenevästä elokuvasta saisikin hyvää antihuumepropagandaa, ellei Henenlotterin ote olisi niin ilkikurisen humoristinen. Rakkaus kauhugenreä ja etenkin sen toinen toistaan pöhkömpiä hirviöitä kohtaan välittyy vahvasti - aivan kuten viehtymys verimässäilyyn."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.10.2021 13:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.