Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD:stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!
 

1. BRASSED OFF (Brassed Off 1996 Iso-Britannia). Ohjaus Mark Herman. Pääosissa Tara Fitzgerald, Pete Postlethwaite ja Ewan McCregor. K7. Kesto 1:43. Kieli englanti. Tekstitys suomi, ruotsi, norja, tanska. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa.

Puhallinorkesteri on aina ollut brittikaupungin ylpeys, mutta kun hiilikaivosta uhkaa sulkeminen, muuttuu soitto pian mollivoittoiseksi. Kun kaikki näyttää toivottomalta, ilmestyy kaupunkiin raikas tuulahdus, uustulokas Gloria. Hänen onnistuukin puhaltamaan uutta henkeä orkesteriin ja koko kaupunki herää uudelleen henkiin. Vielä on aikaa menestyä tulevissa puhallinorkesterimestaruuksissa, mutta kaikki eivät lainkaan pidä uusista sävelistä. Evan McGregor ja Tara Fitzgerald löytävät täydellisesti yhteisen sävelen tässä brittikomediassa. Suu messingillä – rakkautta, ystävyyttä ja puhallinorkesteri, joka lopetti puhaltamisen vastatuuleen. Elokuva oli Ruotsin elokuvainstituutin Guldbagge-ehdokas ja suuri teatterimenestys.

"Vuoden paras elokuva." – Göteborgs Posten

"Lämmöllä ja huumorilla höystetty komedia." **** - Aftonbladet

 

 

2. VIATTOMUUDEN UHRIT (Cracks 2000 Iso-Britannia / Irlanti). Ohjaus Jordan Scott. Pääosissa: Eva Green, Juno Temple, María Valverde, Imogen Poots. K12. Kesto 1:40. Kieli englanti. Tekstitys suomi, ruotsi, norja, tanska. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, jonka kannessa tarran jälkeä.

Viattomuuden uhrit (Cracks; ohjaus Jordan Scott. Iso-Britannia / Irlanti / Espanja 2009) on koskettan kaunis ja aistillinen kertomus rakkaudesta ja sen tuhoisasta voimasta. Elokuva tuo nähtäväksi veitsenterävän muotokuvan vahvasta naisesta – tarinan, jota voi verrata useisiin Jane Campionin elokuviin. Eletään maailmansotien välistä vuotta 1934 englantilaisessa sisäoppilaitoksessa. Uimahyppyjoukkueen opettaja Miss G (Eva Green) on radikaali ja karismaattinen tyttöjensä esikuva ja kritiikittömän palvonnan kohde. Rakennelma alkaa murtua kun saarelle saapuu uusi tyttö, espanjalainen aristokraatti Fiamma (María Valverde), joka saa aikaan kipinän, joka pian sytyttää ilmapiirin hallitsemattomaan tuleen. Eva Green tekee hehkeän roolisuorituksen Miss G:nä, jonka yhteys oppilaisiin on samalla kaunis ja karismaattinen, mutta silti vaarallinen ja tragediaan tuomittu. Elokuva perustuu etelä-afrikkalaisen Sheila Kohlerin romaaniin Cracks (1999; ei suomennettu).

"Tunteita herättävä ja mieleenpainuvan kaunis" **** – View London

"Kolmekymppisen Jordan Scottin debyyttiohjaus on jo sinällään elokuvatapaus. Hänen isänsä Ridley Scott ja setänsä Tony Scott mahdollistivat tuottajina koko projektin, eikä Jordan häpäise maineikasta sukunimeään. Viattomuuden uhrit on tunnelmallinen tarina Peter Weirin 35 vuoden takaisen hienon Huviretki hirttopaikalle -leffan hengessä. Ridley Scottin luottokuvaaja John Mathieson tekee jälleen runollisen kaunista jälkeä, James Bond -tyttönä (Casino Royale) maailmanmaineeseen ponkaisseen Eva Greenin roolisuoritus on vaikuttava ja nuorista tytöistä Juno Temple niin ikään erinomainen." *** – IL-arvio.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 13:25
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.