Kuvaus

Madeleine Brent: Elektran tytär

  • alkuteos: Stormswift
  • Sidottu, 378 sivua
  • Kirjaston poisto, jossa kansipaperit mukana kannen kirjamuovin alla. Sisällä leimoja ym asiaan kuuluvaa. Kannen kulmissa ja selkämyksen renoissa on kirjamuovi ja kirja hieman kulunut. Kirjan sisällä esiintyy myös muutamia tahroja. Pysyy kuitenkin hyvin koossa.

Romanttinen ja salaperäisen jännittävä romaani taustanaan 1800-luvun lopun levoton Afganistan ja viktoriaaninen Englanti.

Nuori diplomaatintytär Jenimah Lawley jää yllättäen orvoksi afgaanien hyökätessä Kabulin brittisiirtokuntaan. Hän joutuu hurjien kaffirien vangiksi vuoristoon, heimopäälöikon vaimoksi ja myöhemmin brittiläisen lääkärivangin  palvelijaksi. Lopulta hän pakenee kiertelevän kauppiaan seurassa, kauppiaan, joka paljastuu myöhemmin brittivakoojaksi.

Jemimah uskoo kokeneensa Kabulin vuosinaan jo kaiken mahdollisen – epätoivon, pelon ja nöyryytyksen. Kotikartanossa Englannissa häntä odottaa uusi järkyttävä yllätys. Suvun suurta perintöä hallitseekin vieras tyttö, jolla on Jemimahin henkilöllisyys. Jemimah joutuu tunteiden pyörteeseen, jossa ei luulisi olevan tilaa heräävälle rakkaudelle...

hakusanat: romanttiset jännärit jännitys historialliset romaanit naiset rakkaus rakkausromaanit romantiikka Afghanistanin brittisiirtokunta 1800-luku viktoriaaninen aika naisen asema henkilöllisyysvarkaus siirtomaat 1800-luvun Englanti teatteriseurueet  huijarit Afghanistan

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 2 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,50 € Sulkeutuu 98 vrk 2 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.